Dicte Hempler - The Dark and Stormy Sessions - Billetter

Dicte / Claus Hempler er endelig tilbage i DR Koncerthuset To af Danmarks mest markante sangere slår igen talente...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
Dicte Hempler - The Dark and Stormy SessionsKØBENHAVN S
DR Koncerthuset
sø, 03-12-17
20:00
 
Billetter fra DKK 270,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Dicte / Claus Hempler er endelig tilbage i DR Koncerthuset
To af Danmarks mest markante sangere slår igen talenterne sammen i december 2017. Denne gang ovenikøbet som albumdebutanter, i denne konstellation. Deres første fælles album forventes at udkomme i oktober 2017.
Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som nu igen kan opleves i DR Koncerthusets sublime rammer.

En ulastelig velklædt nydelse… Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert... Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt
- Berlingske

Makkerparrets nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra. De akkompagneres af Danmarks vel nok dygtigste guitarist, Mika Vandborg.
Fusionen af de karismatiske personligheder er i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen.

Oplev Dicte / Claus Hempler 3. december i DR Koncerthusets Studie 2

DR Koncerthuset