Christina von Bülow - Billetter

Christina von Bülow - Billetter

Christina von Bülow/Palle Danielsson/Eliot Zigmund Trio Denne eftermiddag får vi besøg af saxofonisten Christina von Bülow i en eksklusiv trio med to intet mindre end legendariske musikere, de...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Christina von BülowVÆRLØSE
Galaksen
sø, 26-11-17
15:00
 
Billetter fra DKK 160,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Christina von Bülow/Palle Danielsson/Eliot Zigmund Trio

Denne eftermiddag får vi besøg af saxofonisten Christina von Bülow i en eksklusiv trio med to intet mindre end legendariske musikere, den svenske bassist Palle Danielsson og den amerikanske trommeslager Eliot Zigmund.

Både Danielsson og Zigmund har Christina spillet med før og det har længe været en drøm at bringe dem sammen i dette akkordløse trioformat, hvor der bliver rig plads til den musikalske, næsten meditative kommunikation, de tre musikere er eksperter i at formidle.

Man kan forvente sig at det bliver både smukt, eftertænksomt og legende, med den frihed og åbenhed - indenfor rammen af den gode melodi - der netop er jazzens væsen.

***

Christina von Bülow har igennem årtier været skattet af de danske jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske, smukke spil, sin sans for detaljen og store kærlighed til musikken. En af Christinas store mentorer har været den amerikanske saxofonist Lee Konitz – og det er den årelange inspirationen fra sidstnævnte, der får en særlig plads i dette samarbejde.

Med Palle Danielsson og Eliot Zigmund er der tale om to musikere i absolut verdensklasse. De har begge spillet med musikere som Bill Evans, Lee Konitz, Jim Hall og Michel Petrucciani og er kendt for musikalsk kommunikation og interplay på højeste niveau.
Eliot Zigmund var fast trommeslager i Bill Evans Trio i en årrække. Palle Danielsson (SE), bas er endvidere særligt kendt fra sit samarbejde med Keith Jarret og Jan Garbarek i 70'erne.