Chris Minh Doky & New Nordic Jazz - Billetter

Det er dansk jazz i verdensklasse, der fylder gæster Musikhusets Lille sal, når Chris Minh Doky tager udgangspunkt...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
Chris Minh Doky & New Nordic JazzAARHUS C
Musikhuset Aarhus
to, 01-03-18
20:00
 
Billetter fra DKK 245,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Det er dansk jazz i verdensklasse, der fylder gæster Musikhusets Lille sal, når Chris Minh Doky tager udgangspunkt i sit anmelderroste album New Nordic Jazz.

Chris Minh Doky har været stærkt medvirkende til at sætte Danmark på jazzverdenskortet. Sidste år udkom han med albummet New Nordic Jazz, der fik en flot modtagelse og det er netop den nye, nordiske jazz der er på programmet denne aften i Musikhuset Aarhus.

Minh Doky siger selv om New Nordic Jazz:

”Albummet er resultatet af et ønske om at lave en indspilning, der rendyrkede hvor jeg kommer fra. Ikke i form, men i ånd. Jeg begyndte at skrive ord ned, der for mig var særligt dansk og nordisk. Ord som stringens, hygge, regn, skilsmisse, lys, demokrati og ikke mindst dialog.”

48-årige Chris Minh Doky begyndte sin jazzkarriere, da han som gymnasieelev blev bassist for Finn Ziegler på legendariske La Fontaine. Da han endnu var teenager, rykkede han til New York, hvor han blev spottet og taget med på turné af tidens varmeste jazznavne – såsom Mike Stern, Michael Brecker, Brecker Brothers og David Sanborn. Samtidig opbyggede han en karriere som solist og har derudover været en del af talrige konstellationer – blandt andet to albums med Doky Brothers, Sanne Salomonsen-samarbejdet ’In a New York Minute’ og den internationalt anmelderroste ballet på Det Kongelige Teater ’Come Fly Away.’