Caroline Henderson - Billetter

Danmarks ypperste jazzstemme har samlet cremen af danske musikere og komponister, når hun i foråret 2018 besøger M...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
Caroline HendersonAARHUS C
Musikhuset Aarhus
fr, 23-03-18
20:00
 
Billetter fra DKK 295,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Danmarks ypperste jazzstemme har samlet cremen af danske musikere og komponister, når hun i foråret 2018 besøger Musikhuset.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til 2018, hvor Caroline Henderson giver koncert i Musikhusets Store sal. Til koncerten inviterer hun nemlig et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter. Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, og samtidig vil hun præsentere publikum for helt nyt materiale.

En af Danmarks stærkeste sangerinder

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter. Caroline Henderson arbejder for tiden på en ny pladeudgivelse, som udkommer i starten af det nye år.

Toppen af Poppen
Senest er Caroline Henderson blevet inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer i den syvende udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’, hvor hun medvirker sammen med Aura, Karl William, Michael Falch, Søren Huss, Burhan G og Hush-sanger Dorte Gerlach. Det bliver spændende at se, hvordan Henderson fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin fløjlsbløde, sensuelle stemme, der gør hende helt unik i dansk musik.

Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et særligt spændende repertoire udvalgt til aftenen vender Caroline Henderson tilbage til landets koncertsale med en koncert, man ikke vil gå glip af.

Arrangør: Musikhuset

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Henderson er født i Stockholm og flyttede til Danmark i 1983. Allerede som teenager sang hun i forskellige jazzbands og i 1989 slog hun igennem i Danmark, da hun sammen med Maria Bramsen dannede bandet RayDeeOhh. I 1995 udkom hendes første soloalbum, Cinemataztic, og med den sidste, anmelderroste album ”No.8” er det indtil videre blevet til ot...
Læs mere