Caroline Henderson - Julekoncert - Rønne - Billetter

Caroline Henderson - Julekoncert - Rønne - Billetter

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til også at omfatte julekoncer...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Caroline Henderson - JulekoncertRØNNE
Rønne Kirke
sø, 26-11-17
15:00
 
Ikke tilgængelig i øjeblikket
Info
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til også at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. Syv år er gået, og i 2016 blev det til hele 31 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark.

Nu kan publikum allerede begynde at glæde sig til julen 2017, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger kirker og kulturhuse. Publikum kan ligesom de forrige år forvente fantastiske, stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter – senest i 2016, hvor man kunne opleve Henderson i American Spirit på henholdsvis Aarhus Teater og Aveny T samt i musicalen Hairspray i Tivoli.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Henderson er født i Stockholm og flyttede til Danmark i 1983. Allerede som teenager sang hun i forskellige jazzbands og i 1989 slog hun igennem i Danmark, da hun sammen med Maria Bramsen dannede bandet RayDeeOhh. I 1995 udkom hendes første soloalbum, Cinemataztic, og med den sidste, anmelderroste album ”No.8” er det indtil videre blevet til ot...
Læs mere