BaroqueAROS - Piaf, Purcell og Satie - Billetter

BaroqueAROS - Piaf, Purcell og Satie - Billetter

BaroqueAros: Piaf, Purcell & Satie Koncert med solisterne Bjarke Mogensen (akkordeon) og Andrea Pellegrini (mezzosopran). “La Vie en Rose” og “L’ Hymne á l’ Amour” er blandt de sange som Edith ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
BaroqueAROS - Piaf, Purcell og SatieAARHUS C
Musikhuset Aarhus
sø, 11-03-18
19:30
 
Billetter fra DKK 80,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

BaroqueAros: Piaf, Purcell & Satie

Koncert med solisterne Bjarke Mogensen (akkordeon) og Andrea Pellegrini (mezzosopran). “La Vie en Rose” og “L’ Hymne á l’ Amour” er blandt de sange som Edith Piaf gjorde udødelige. Edith Piafs sange parres med sange af den franske komponist Erik Satie. Saties sange er ikke så kendte som hans klaverstykker, men er dog af det samme dybt forfinede raffinement. Som en spejling kommer sange og traditionelle barokke danse-satser af Henry Purcell. Alle musikalske udtryk henter deres styrke fra en utroligt fintfølende fornemmelse for, hvad der umiddelbart bevæger mennesker. Enkle, stærke og ærligt sårbare udtryk.

Ved denne koncert vil musikken være gentænkt i en udgave for akkordeon og barokensemble, som vil skabe et helt særligt musikalsk univers. Dette bliver ikke mindst båret igennem af de to fantastiske solister, som begge er kendte og elskede navne blandt det aarhusianske publikum.

OM BAROQUEAROS
BaroqueAros er et professionelt barokensemble, der består af medlemmer fra Aarhus Symfoniorkester samt musikere fra orkestre og institutioner i og omkring Aarhus. Ensemblet leverer et engageret, sensitivt og sprudlende spil, der siden grundlæggelsen i 2010 har høstet utallige roser fra anmeldere og publikum for deres forfriskende tilgang til barokmusikken.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Aarhus Symfoniorkester, der i 2010 havde 75 års jubilæum, er et landsdelsorkester med et omfattende aktivitetsniveau. Orkestret afholder koncerter, indspiller CD’er, turnerer og samarbejder med en lang række institutioner. Kernen i orkestrets koncertarbejde er symfonikoncerterne. Dertil kommer gratis lørdagskoncerter, familiekoncerter og kamm...
Læs mere