Back to Back - Aarhus - Billetter

Billetter til Back to Back - AarhusTil efteråret fejrer Back to Back deres 30 års jubilæum med en turne, der b...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
Back to BackAARHUS C
Musikhuset Aarhus
to, 16-11-17
20:00
 
Billetter fra DKK 240,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Back to Back - Aarhus

Til efteråret fejrer Back to Back deres 30 års jubilæum med en turne, der byder på en intimkoncert i Musikhusets Lille sal.

Det startede i 1987 med bandets debutalbum ”Den Første” udgivet på Medley. Det er siden blevet til fem studie albums, et hav af singler, opsamlings albums, remixes, og hitliste placeringer i både ind- og udland.

At landets radiostationer stadig dagligt spiller sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som Dig”, ”Holder Fast”, ”Langt Væk På Havet Et Sted” og ”Varm Chokolade” understreger bandets popularitet og deres plads i den danske musikhistorie.

Om 30 års jubilæet fortæller Morten Remar:

Det er helt utroligt at vi kan se tilbage på 30 år. Det er en kæmpe ære at have været med til at skabe noget som har betydet så meget for andre. Vi møder så mange mennesker der fortæller hvor meget de har oplevet med vores musik, det er skønt at kunne dele det hele med dem igen.

Nis Bøgvad tilføjer:

Det er fantastisk at genopleve alt det vores sange har betydet for vores publikum. Vi er meget taknemmelige over stadig kunne dele vores musik med alle dem der kommer og synger med.