Ankerstjerne - Billetter

Ankerstjerne - Billetter

Ankerstjerne tager på turné med sit imponerende bagkatalogHan har flere år i streg været den mest spillede komponist i dansk radio, og er blevet hædret med flere DMA statuetter. Til marts tager ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
AnkerstjerneAALBORG
Skråen i Nordkraft
lø, 10-03-18
20:00
 
Billetter fra DKK 195,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Ankerstjerne tager på turné med sit imponerende bagkatalog

Han har flere år i streg været den mest spillede komponist i dansk radio, og er blevet hædret med flere DMA statuetter. Til marts tager Ankerstjerne igen på turné, hvor man ville kunne den populære sangskriver i landets fire største byer med en blanding af hip hop, skarpe tekster, stærke pop numre og historiefortælling.

Ankerstjerne har siden sit gennembrud givet os hits som Mit Navn I Lys, Lille Hjerte, Vent Og Se, Tag Hvad Du Vil, Nattog og 1000 år.

I september sidste år udgav Ankerstjerne EP’en Rapper, der indeholder seks skarpskårede sange. Den blev nomineret til GAFFA Prisen, og fik bl.a. 4 stjerner af selvsamme magasin. EP´en er en hyldest til den hiphop som sangeren har elsket siden han var helt lille, og som har været med til at forme ham som kunstner.

Ankerstjerne er en fremragende historiefortæller, der formår at gøre sine tekster både personlige og vedkommende, alt imens han pakker dem ind i bundsolidt musikalsk håndværk. Således har han imponeret anmeldere og publikum i årevis. Foruden sin egen karriere, har Ankerstjerne haft stor succes med, at skrive sange sammen med flere af hans gode venner, her i blandt Rasmus Seebach og Burhan G.