Andreas Brantelid - Billetter

Andreas Brantelid - Billetter

Onsdag den 15. novemberAndreas Brantelid og Bengt ForsbergEn aften med BeethovenHan er 29 år og spiller over hele verden. Som P2 Kunstner 2017 skal han blandt andet være med til at formidle klas...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Andreas BrantelidVÆRLØSE
Galaksen
on, 15-11-17
19:30
 
Ikke tilgængelig i øjeblikket
Info
1 - 1 af 1

Eventinfo

Onsdag den 15. november

Andreas Brantelid og Bengt Forsberg
En aften med Beethoven

Han er 29 år og spiller over hele verden. Som P2 Kunstner 2017 skal han blandt andet være med til at formidle klassisk musik til radiolytterne.
Andreas Brantelid begyndte med at spille cello allerede som fireårig, og han havde sin debut sammen med Det Kongelige Kapel som 14-årig. I dag spiller han sammen med en række store orkestre, og i 2017 skal han være P2 Kunstner. Brantelid debuterede som 14-årig med Elgars cellokoncert og blev herefter sendt på Europaturné af European Concert Hall Organization som ”Rising Star”. I dag optræder han over hele verden med orkestre som London Philharmonic og Mahler Chamber Orchestre, og han har givet solokoncerter i både Wigmore Hall i London og i Carnegie Hall i New York.

Ved flyglet sidder svenske Bengt Forsberg - en af Skandinaviens højest respekterede pianister med et ry som akkompagnatør i verdensklasse. Det er blandt andet blevet til en række udgivelser på Deutsche Grammophone med mezzosopranen Anne Sofie von Otter.

Program BEETHOVEN Cello Sonata No. 1 i F dur Op.5 No.1
BEETHOVEN Cello Sonata No. 2 i g mol Op.5 No.2
---
BEETHOVEN Cello Sonata No.3 i A dur, Op.69
BEETHOVEN Cello Sonata No.4 i C dur, Op.102 No.1
BEETHOVEN Cello Sonata No.5 i D dur, Op.102

Arrangør: Furesø Musikforening
Gæstebilletter via Billetlugen.dk
Unge under 18 år har gratis adgang