ALT-J - Billetter

Den britiske trio alt-J (også kendt som symbolet ∆) kommer til Danmark og giver koncert i Forum i København tirsdag den...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
ALT-JFREDERIKSBERG C
Forum Copenhagen
ti, 23-01-18
20:00
 
Billetter fra DKK 380,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

ALT-J GÆSTER FORUM I 2018

Den britiske trio alt-J (også kendt som symbolet ∆) kommer til Danmark og giver koncert i Forum i København tirsdag den 23. januar. Med sig i bagagen har de deres tredje album, der har fået titlen ”Relaxer” og udkom i juni i år.

Forsanger Joe Newman har udtalt, at han studerede kunst for at finde nogen, han kunne starte et band med. Og det gjorde han. I 2007 mødte han nemlig Thom Sonny Green (trommer), Gus Unger-Hamilton (keyboard/vokal) og Gwil Sainsbury (guitar og bas, gik ud af bandet i 2014) på universitetet i Leeds. Det skulle eftersigende være universitetets fællesarealer, hvor fyrene mødtes for at øve, der var med til at forme alt-J’s unikke lyd: Man skulle nemlig være så stille som muligt, hvilket gjorde det umuligt at øve med bas og trommer. Og det finurlige går igen hos alt-J, der leger med en smeltedigel af genrer, både på debuten ”An Awesome Wave” fra 2012 (der vandt den prestigefyldte Mercury Prize) og ”This Is All Yours” fra 2014, samt på dette års tredje albumudspil. Det ville være synd, udelukkende at kalde alt-J for indierock, da Joe, Thom og Gus også formår at blande så forskellige genrer som elekto, dub, pop og folkmusik sammen på hits som ”Breezeblocks”, ”Matilda”, ”Tesselate”, ”Hunger Of The Pine” og ”In Cold Blood”.

alt-J har tidligere spillet på Northside i 2013 og i både Tap1 og på Northside igen i 2015. Til sidstnævnte koncert anmeldte GAFFAs Kristoffer Veirum og gav fem flotte stjerner til alt-J med ordene: ”En højstemt succes, hvor vi fik fra hele kataloget i et langt, spændstigt sæt, vi fik indlevelse, og vokalharmonierne sad i skabet”. Der er altså god grund til at glæde sig til at opleve alt-J i Forum i starten af 2018.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Trods det at alt-J primært beskæftiger sig med en temmelig kompleks blanding af dubifiseret pop, semielektronisk folk og brølende indierock, er det alligevel lykkedes den engelske trio at skabe sig en enorm hype, at nå ud til et publikum, der ikke traditionelt lytter til den slags, og stadig være et af de mest efterspurgte og hypede indierock ...
Læs mere