ALDOUS HARDING (NZ) - Billetter

Den newzealandsk folk-komet Aldous Harding indtager Jazzhouse Gotisk folk.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
ALDOUS HARDING (NZ)KØBENHAVN K
JAZZHOUSE
ti, 24-10-17
20:00
 
Billetter fra DKK 170,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

SMASH!BANG!POW! PRESENTS

Den newzealandsk folk-komet Aldous Harding indtager Jazzhouse Gotisk folk.

Det kalder den newzealandske sanger og sangskriver Aldous Harding selv sin dramatiske og underspillede musik, der stemningsmæssigt antyder et slægtskab med skæve, musikalske eksistenser som Kate Bush, Vashti Bunyan, Nico og Scott Walker. Men samtidig fremstår hendes sange, som deres helt egne, soniske mikrokosmosser. Dem får det danske publikum mulighed for at opleve på nært hold, når Harding gæster Jazzhouse 24.oktober.

Her vil den fremadstormende sangerinde medbringe materialet fra sit nyligt udsendte album »Party«, opfølgeren til hendes to år gamle, selvbetitlede debut. Det aktuelle album, som er Hardings stærkeste og mest tilgængelige til dato, indeholder en samling spartanske, men yderst melodiske, sange, der er udgivet på det legendariske pladeselskab 4AD og produceret af PJ Harveys mangeårige producer og samarbejdspartner John Parish.

»Party« har fået flotte ord med på vejen fra vægtige udenlandske musikmedier som Uncut og Mojo, der slet ikke kan få nok af Aldous Hardings minimalistiske og sårbare udtryk, der veksler smukt mellem emotionel fortabelse, skæv humor og rå følelsesudbrud.

Aldous Harding har ligeledes ry for at være et fængslende bekendtskab live. Her har hun blandt andet tryllebundet publikum med medrivende koncerter på en række internationale festivaler som amerikanske SXSW og spillet med garvede navne som Deerhunter og Perfume Genius. Snyd ikke dig selv for at opleve en af tidens mest interessante nye sangskrivere.