Aksglæde - Billetter

Aksglæde - Billetter

10 danske byer får glæden af den fremadstormende Aksglæde, der til november turnerer landet rundt med sit band og en kommende EP-udgivelse.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
AksglædeVEJLE
Bygningen
fr, 24-11-17
21:00
 
Billetter fra DKK 90,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
AksglædeAALBORG
Studenterhuset
fr, 01-12-17
21:00
 
Billetter fra DKK 80,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

10 danske byer får glæden af den fremadstormende Aksglæde, der til november turnerer landet rundt med sit band og en kommende EP-udgivelse.

I april drog Aksglæde ud på en anmelderrost danmarksturné i landets fire største byer. I Aarhus på Atlas resulterede det blandt andet i en 5-stjernet anmeldelse fra GAFFAs udsendte, som beskrev det således:

”Jacob Aksglæde hopper rundt på scenen med stort overskud, mens musikerne hver for sig er særdeles velspillende, og de hurtige popnumre giver god plads til både guitarsoloer og jazzede blæsersektioner, der virkelig fungerer godt.”

Og selvom det langt fra var den første række af koncerter fra Aksglædes hånd, betød hans første Danmarksturné alligevel meget for ham:

”Det var mildest talt en kæmpe oplevelse at være på Danmarksturné for første gang. Der er noget helt specielt ved at besøge de danske byer og lære et nyt publikum at kende hver aften. Især fordi vores publikum altid er så glade og dansable og utroligt gode til at synge med. Den varme velkomst, som vi fik i alle byerne, betyder også, at jeg og mit band glæder os endnu mere til at tage på en ny tur rundt i landet og endda besøge hele ti byer. Det bliver en fest!”

Ny EP med på tour

Aksglæde kommer heller ikke tomhændet på besøg i byerne, da han allerede i slutningen af denne sommer udgiver en ny EP med fire numre. Du kan dog tage forskud på EP’en og lytte til den første single ”Næste Sommer”, der allerede figurerer som et sommerhit i radioen – især på Danmarks største radiokanal P4, hvor sangen er sat i tung rotation.

Aksglæde er også kendt for sange som ”Lille Taarbæktøs” og ”Fantomfølelser”, der sidste år var en af de mest spillede på P6 BEAT.

Aksglædes turné kommer til følgende byer:

16. november: Thisted, URT
17. november: - Randers, Von Hatten
18. november: - Fredericia, Tøjhuset
23. november: - Aabenraa, Nygadehuset
24. november: - Vejle, Bygningen
25. november: - Skanderborg, Walthers Café
30. november: - Aarhus, Radar
1. december – Aalborg, Studenterhuset Aalborg
2. december – Odense, Studenterhus Odense
7. december – København, Lille Vega

Se musikvideo til Næste Sommer her:

https://www.youtube.com/watch?v=5gfqPV8CxFk&t=17s