16. NR. VOSBORG KAMMERMUSIKFESTIVAL: FAMILIEKONCERT - Billetter

16. NR. VOSBORG KAMMERMUSIKFESTIVAL: FAMILIEKONCERT - Billetter

For 16. år i træk danner den smukke gamle herregård rammen om Nørre Vosborg Kammermusikfestival. Årets festivalgæst er perkussionisten Johannes Fischer. Glæd jer til fire dage i musikkens tegn.

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter

SPAR PENGE
Køb en billetpakke til Nr. Vosborg kammermusikfestival HER

Er du medlem af Ensemblets Venner kan du købe din billetpakke HER

Har du brug for overnatning eller mad til festivalen? Kontakt hotellet/restauranten for bestilling

EventByDato
16. NR. VOSBORG KAMMERMUSIKFESTIVAL: FAMILIEKONCER...VEMB
Nørre Vosborg
lø, 30-06-18
14:00
 
Billetter fra DKK 100,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

16. NØRRE VOSBORG KAMMERMUSIKFESTIVAL
For 16. år i træk danner den smukke gamle herregård rammen om Nørre Vosborg Kammermusikfestival. Som altid er det Ensemble MidtVest, der tegner festivalens kunstneriske indhold og præsenterer publikum for den absolut bedste kammermusik, krydret med spændende, udefrakommende, internationale gæster. Årets festivalgæst er den unge tyske perkussionist Johannes Fischer, der både kan opleves i selvkomponerede værker med udgangspunkt i renæssance- og baroktiden samt helt nye toner af bl.a. den amerikanske komponist David Lang. Der er som altid lagt op til fire intense dage med klassisk musik fra solen står op til solen går ned.

JOHANNES FISCHER, PERKUSSION
Johannes Fischer er blevet kaldt “percussion magician” i dagbladet Berliner Morgenpost. Han bruger sin ufejlbarlige teknik til at fremkalde fascinerende lyde fra sine instrumenter. Hans utrolig lette berøring, overvældende musikalske glæde og følsomhed – både ved solo-recitals og som solist med symfoniorkestre – viser, at det har meget lidt at gøre med muskelkraft.
Johannes Fischer er vinder af den 56. ARD-konkurrence og er en internationalt eftertragtet solist og passioneret kammermusiker. Siden 2009 har han været professor for slagtøj på musikkonservatoriet i Lübeck.

FAMILIEKONCERT
Tag familien med og oplev klassisk musik i et format som tiltaler alle i alderen 0-99 år.

30.06 / 14:00 / Familiekoncert
kr. 100 / 50 for unge under 25 år og stud.

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)
Uddrag fra operaen Tryllefløjten, arr. for fløjte og strygetrio Genfortalt af N.N.

N.N., fortæller
Ensemble MidtVest

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

HVEM ER VI? Ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik danner tilsammen Ensemble MidtVest. Elleve prisvindende individualister, uddannet fra nogle af verdens bedste konservatorier, der i samspillet smelter sammen til ét ensemble og formidler et bredt repertoire af klassiske kammermusikværker på et internationalt niveau. E...
Læs mere