Køb din billet til Roskilde Festival 2012 5. – 8. juli / warm-up 30. juni – 4. juli

Gå ikke glip af sommerens største oplevelse.
Roskilde Festival er en musikalsk oplevelses­­rejse med 8 scener og 200 bands. Men kunst­installationer, spændende events, al­ter­na­tiv ga­stro­nomi og in­ter­na­tio­nal stemning er også med til at gøre Roskilde Festival til en helt særlig oplevelse. Køb din billet her — og du er godt på vej til en oplevelse, der vil flytte dig for altid.

Billettyper

— den enkle eller den kombinerede version

Du kan købe en partout-billet til hele festivalen, eller du kan kombinere billetten med et særligt tilkøb. Vil du have campingvogn med, er du til MC-camping, eller vil du gerne ankomme til et opslået telt på Get A Tent, kan du købe plads på disse særlige camping-områder. Derudover kan du købe en Tent+Gear pakke med bl.a. telt og sovepose. Du kan også købe en endagsbillet til én af de fire musikdage.

Book din indgang

— så er du sikker på at få adgang fra lørdag d. 30. juni kl. 18:00

Med indgangsbooking får du adgang til festivalen fra lørdag d. 30. juni kl. 18:00 og kommer dermed først i køen til de gode pladser. Vælge en af de 5 indgange: West 1 og 2, East 1 og 2, South 1, når du køber din billet. Indgangsbooking er valgfri og ganske gratis. Kommer du efter lørdag, er indgangsbooking ikke nødvendig. Du finder indgangsbooking under ’sektion’, når du køber din billet.