Køb din billet til

Roskilde Festival 2011

30. juni - 3. juli / Warm-up 26. - 29. juni

Klar til Roskilde Festival? Køb din billet her, og du er godt på vej. Billetlugen er Roskilde Festivals eneste officielle billetsalgssted
- uanset om du kommer fra Danmark eller Kina. Køb derfor kun din
billet her, så er du sikker på at få den ægte vare.

Forskellige billettyper

På Roskilde Festival gælder det, at én billet i princippet giver adgang til hele festivalen og alle services. Alligevel vil vi gerne – ud over standardbilletten – tilbyde dig nogle alternative overnatningsmuligheder. Alle overnatningsmuligheder er samlet her hos Billetlugen, så du kan vælge, hvad der passer til dig, i forbindelse med dit billetkøb. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder »

I år indfører vi indgangsbooking på Roskilde Festival. Der vil være fem indgange, hvor hver indgang kræver, at man lavet en indgangsbooking som tilkøb hos Billetlugen. Dette tilkøb er selvfølgelig gratis og kræver kun, at man har et gyldigt billetnummer. Læs mere om indgangsbooking »

Hvis du allerede har købt din festivalbillet, kan du få din indgangsbookingbillet på www.burl.dk/indgangsbooking
Du skal bruge dit festivalbillets stregkode for at benytte linket. Du kan ombytte til en anden indgang på www.burl.dk/indgangsombytning mod et gebyr på 20 kr.

Opret din egen Roskilde-Profil

Når du køber din billet, kan du samtidig oprette din helt egen Roskilde-profil. Den giver dig bl.a. mulighed for at deltage i konkurrencer, kommentere nyheder og debattere i festivalens forum.

Du kan også sætte dit præg på musikprogrammet ved at ønske bands. Det foregår alt sammen på roskilde-festival.dk. Og så kan du modtage Roskildes officielle nyhedsbrev direkte i din mailboks. På den måde bliver du den første til at få det seneste at vide.