Mark Guiliana Jazz Quartet (US) KØBENHAVN K - Billetter

lø, 08-07-17, 21:00 JAZZHOUSE
Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 KØBENHAVN K

Mere information ...

Prisoversigt

Bestil billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Mark Guiliana Jazz Quartet (US), JAZZHOUSE, 08-07-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 250,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
  • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
JAZZHOUSE
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Den amerikanske trommeslager Mark Guiliana har de seneste år markeret sig stærkt på den moderne jazzscene, og med sin medvirken på et af nyere tids mest omtalte værker – David Bowies overvældende “Blackstar” – må man sige, at Guiliana også er blevet et varmt navn på den internationale musikscene i det hele taget.
Legenden vil vide, at David Bowie spottede Guiliana på en lille jazzklub i New York, og at han straks udvalgte ham som en af de musikere, der skulle være med til at fremdyrke det originale udtryk på den plade, der skulle blive Bowies spektakulære farvel til verden.
Bowie er dog langtfra den eneste, der har ladet sig betage af Guilianas komplekse rytmiske fornemmelse, og trommeslageren har da også for længst slået sit navn fast i jazzkredse gennem samarbejder med navne som Avishai Cohen, Lionel Loueke samt Phronesis med danske Jasper Høiby. Guiliana har også markeret sig stærkt med sit duo-projekt med Brad Mehldau. Sammen udsendte de i 2014 på Nonesuch albummet “Taming the Dragon”. Et album, hvor jazz møder funk, prog og Squarepusher-inspireret electronica i en heftig cocktail.
I marts 2016 lagde Mark Guiliana vejen forbi København til en udsolgt og anmelderrost koncert i Jazzhouse. Her kaldte Gaffas anmelder gruppen “[en] kvartet af særdeles højt niveau”, kvitterede med 5/6 stjerner og skrev blandt andet følgende:
“Musikken blev også fremført med en helt ekstraordinær indlevelse, der viste en nær selvantænding af eufori, og hvor Mark Guiliana gentagne gange bogstavelig talt var tæt på at falde ned af stolen af bare entusiasme. Samtidig var der en næsten familiær stemning på scenen. Det forklarer nok også, hvorfor aftenen sluttede med stående bifald.” - Gaffa
Nu har Jazzhouse og Copenhagen Jazz Festival igen æren af at præsentere det lysende stortalent i selskab med sin kvartet, der denne gang har fået selskab af Blue Note-pianisten Fabian Almazan foruden saxofonist Jason Rigby og bassist Chris Morrissey. Hvor flere af Guilianas projekter har hentet inspiration fra den elektroniske musik, findyrker han i kvartetten den rent akustiske jazz med både smukke ballader og komplekse forløb....