Marissa Nadler (US) KØBENHAVN K - Billetter

ti, 11-07-17, 21:00 JAZZHOUSE
Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 KØBENHAVN K

Mere information ...

Prisoversigt

Bestil billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Marissa Nadler (US), JAZZHOUSE, 11-07-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 180,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
  • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
JAZZHOUSE
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Træd ind i et smukt og dystert univers, når dronningen af drømmende folk noir, Marissa Nadler, giver koncert i Jazzhouse under Copenhagen Jazz Festival.


Den Boston-baserede musiker Marissa Nadler sang sig lige ind i hjerterne på adskillige indie folk-fans, da hun brød igennem i starten af årtusindet med sin atmosfæriske musik, der både trak på Mazzy Stars drømmende melankoli og et mere akustisk folk noir-udtryk. Nadler blev snart et fast referencepunkt, som nye indie folk-musikere blev holdt op imod. Et ikon for en scene, der tæller navne som Angel Olsen og den Jazzhouse-aktuelle Julie Byrne.


På debutalbummet med den sigende titel ‘Ballads of Living and Dying’ var produktionen spartansk, men siden er lyden blevet fyldigere. I centrum står dog fortsat Nadlers gudeskønne stemme og en fortættet stemning af længsel og vemod forløst i slidstærke sange. Nadler har også vist sig som en original fortolker af andres sange - lyt f.eks. til hendes mesterlige fortolkning af Leonard Cohens ‘Famous Blue Raincoat’ på albummet ‘Songs III: Bird on the Water’.


Skønt hendes sange altid rummer stor skønhed, rummer de typisk også en mørk understrøm, der har gjort Marissa Nadler til et navn i mere eksperimenterende metalkredse. Således har hun turneret med navne som Earth og Wolves in the Throne Room, ligesom hun har medvirket som vokalist på folk/black metal-projektet Xasthur. På de seneste plader fra Nadler har hun da også nydt et frugtbart samarbejde med producer Randall Dunn (Earth, Sunn O))), Sort Sol m.fl.). Et samarbejde, der for alvor har forløst det latente mørke i musikken og givet den en ny tyngde.


Hendes seneste album ‘Strangers’, der udkom på Sacred Bones i 2016, modtog fremragende anmeldelser og slog med al tydelighed fast, at hun stadig er en af de mest hjemsøgende stemmer i moderne musik. Albummet fremmaner en surrealistisk stemning, der fik en anmelder til at skrive: »If David Lynch were looking to soundtrack dreamlike disassociation, he need look no further.«


Glæd dig til en smuk rejse ind i mørket med en fantastisk sanger og sangskriver, når Nadler optræder under dette års Copenhagen Jazz Festival med sine ballader om livet og døden.
...