Mandolin Sisters (IN) - Billetter

Billetter til Mandolin Sisters (IN), 2017 København N En betagende og psykedelisk rejse ind i den sydindiske raga med fænomenale Mandolin Sisters og deres elektriske mandoliner. At spille på ma...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Mandolin Sisters (IN)KØBENHAVN N
Global Copenhagen
fr, 09-06-17
21:00
 
Billetter fra DKK 90,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Mandolin Sisters (IN), 2017 København N
En betagende og psykedelisk rejse ind i den sydindiske raga med fænomenale Mandolin Sisters og deres elektriske mandoliner.

At spille på mandolin virker for søstrene Sreeusha og Sireesha næsten så naturligt som at trække vejret. De hypnotiske ragaer runden af den karnatiske musiktradition i Sydindien flyder fra deres fingre og forplanter sig i de elektriske mandoliner, der forekommer at være en naturlig forlængelse af deres kroppe.

Søstrene fik da også allerede som femårige stukket mandolinerne i hænderne af deres far, som lærte dem op. Siden kom de i lære under den store guru Vidwan Sri Rudraraju Subbaraju og efterfølgende under deres nuværende læremester Guru Vidwan Sri Sengalipuram S V Ramamurthy Iyer. Således har de altså fordybet sig i en rig tradition, som de fører videre med stor nerve og virtuositet – en virtuositet, som er blevet forfinet gennem over 2.500 koncerter!

Efterhånden er rygtet om de fantastiske søstre også nået til de nordiske breddegrader, og i efteråret 2016 begejstrede duoen med koncert på Osram Huset på Nørrebro. Til sommer lægger de så vejen forbi Global, og man kan roligt glæde sig en særlig oplevelse, når Sreeusha og Sireesha fortryller med deres elektriske mandoliner og deres forfriskende take på de ældgamle karnatiske ragaer, der peger frem mod moderne tiders psykedeliske musik.