Mames Babegenush - Billetter

Mames Babegenush - Billetter

Emil Goldschmidt (klarinet), Bo Rande (flygelhorn), Lukas Rande (saxofon), Nicolai Kornerup (harmonica), Andreas Møllerhøj (bas), Christian Hørsted (trommer) Mames Babegenush har med musikalsk f...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
MAMES BABEGENUSHVALBY
Prøvehallen
sø, 09-07-17
16:00
 
Billetter fra DKK 170,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Emil Goldschmidt (klarinet), Bo Rande (flygelhorn), Lukas Rande (saxofon), Nicolai Kornerup (harmonica), Andreas Møllerhøj (bas), Christian Hørsted (trommer)

Mames Babegenush har med musikalsk flair og flabethed brygget deres helt egen lyd med rødder dybt nede i klezmerens tonale muld. Gennem en flirten med beats fra en nyere verden, har de skabt et repertoire, som spænder over rene traditionelle klezmer-melodier tilsat rock og elektronisk musik, til særegne, men smukke bastarder. I bandets nu mere end ti-årige karriere, har de spillet op under et hav af bryllupsfester, betrådt de fleste danske spillesteder og en hel del udenlandske, heriblandt legendariske Carnegie Hall.

Bandet har stået på scenen sammen med verdensstjerner som David Krakauer og Gogol Bordello, har turneret talrige gange i udlandet, og har blandt andet taget klezmerens oprindelsesland, USA, med storm. For publikum tager altid talstærkt og varmt imod de begavede og bevægende blandinger af klezmer-beats og electronica, som blandt andre er blevet til i samarbejde med topnavne som Trentemøller.
Mames Babegenush leverer også til denne koncert deres frontale klezmer angreb, som tvinger publikum op fra stolen, og som har indbragt dem priser som anerkendt internationalt live-navn.