M WARD KØBENHAVN K - Billetter

on, 16-08-17, 20:00 JAZZHOUSE
Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 KØBENHAVN K

Mere information ...

Prisoversigt

Info

Eventet er desværre udsolgt. Tilmeld dig BilletTip her og få besked, hvis flere billetter kommer til salg.

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

M WARD, JAZZHOUSE, 16-08-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
 
Udsolgt
 
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
  • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
JAZZHOUSE
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

INDIEKORYFÆ GIVER INTIM KONCERT I JAZZHOUSE

M. Ward betegnes som en af de dygtigste singer/songwritere i den amerikanske indiesfære, og med otte soloalbum i bagagen er der lagt op til en fabelagtig og intim sensommerkoncert i Københavns Jazzhouse til august.
M. Ward sammenlignes ofte med kunstnere som Damien Jurado, Cass McCombs og Conor Oberst. Og han er da også en del af musikprojektet Monsters of Folk sammen med netop Conor Oberst og Mike Mogis fra Bright Eyes, sammen med Jim James fra My Morning Jacket.

Derudover er M. Ward den mandlige halvdel af duoen She & Him, hvis kvindelige sidestykke fyldes af skuespillerinden Zooey Dechanel. Matthew Stephen ”M.” Ward blev født i Californien i 1973, men flyttede til Portland i Oregon efter gymnasiet. Portland er kendt for at være indiemusikkens og hipsternes højborg i USA, og har udover M. Ward kastet indiegrupper som Death Cab For Cutie, The Thermals og Spoon af sig. Da Ward var ung, lærte han sig selv at spille musik ved at spille Beatles på sin brors guitar.
Allerede som 15-årig begyndte Ward at optage demoindspilninger på en analog firssporsbåndoptager. Den dag i dag bruger han den selv samme båndoptager til at indspille alt sit materiale, og indspiller derudover al sin musik analogt. M. Ward er kendt for sin indlevelse, når han krænger sin sjæl ud med sin hæse, karakteristiske vokal. Der er altså lagt op til en smuk aften i indiemusikkens tegn, når M. Ward gæster Jazzhouse til august.

Special guest: Howe Gelb
https://www.facebook.com/howegelbmusic/