INTERPOL KØBENHAVN S - Billetter

sø, 27-08-17, 20:00 DR Koncerthuset
DR Byen, Ørestads Boulevard 13, 2300 KØBENHAVN S

Mere information ...

 • Hvor og hvornår?

 • Til mig og andre!

 • Billetlugen Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Info

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

INTERPOL, DR Koncerthuset, 27-08-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
 
Udsolgt
 
2 BStandard
 
Udsolgt
 
 • Information om billettyper
 • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
 • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
 • Arrangør: Beatbox Entertainment & DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, 2300 København S
 • Leveringsmuligheder for event:

  Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

 • Print@Home - Print selv dine billetter
Velkommen til
DR Koncerthuset
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Turn On The Bright Lights Tour
Interpol kommer til DR Koncerthuset for at markere 15-år for debutalbummet ”Turn On The Bright Lights” fra 2002.

De brooklynbaserede indierockere giver en håndfuld eksklusive koncerter til sommer, hvor albummet bliver spillet i dets fulde længde. Interpol blev dannet i 1997 og var en del af den indierockbølge, der også begavede rockentusiaster verden over med bands som The Strokes og The National i start-nullerne. Paul Banks' interessante tekstunivers og særegne vokal har sammen med bandets karakteristiske guitarriffs har været med til at gøre Interpol til et af de største bands, der er udsprunget fra New York inden for indierockens verden.

Interpol blev dannet af Daniel Kessler (guitar) og Greg Drudy (trommer), der mødte hinanden, mens de studerede filosofi i New York. Paul Banks kom hurtigt med på vokal, og en trio var dannet. Drudy forlod dog allerede Interpol i 2000, men blev hurtigt erstattet af Sam Fogarino som ny trommeslager. Når Interpol spiller live, har de Brandon Curtis med på keys og Brad Truax med på bas. For fem år siden udkom ”Turn On The Bright Lights” i en 10-års jubilæumsudgave, hvor alle numre er remasterede og B-siden blandt andet indeholder sange som ”Specialist”, der var med på bandets tredje EP, men ikke kom med på debutalbummet tilbage i 2002. Dedikerede fans af Interpol kan godt glæde sig, da den specielle jubilæumskoncert i Koncerthuset søndag den 27. august bliver en tur ned ad memory lane, og samtidig kan fungere som en appetitvækker, da Interpol p.t. er i færd med at arbejde på nyt materiale, der bliver udgivet i 2018.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Interpol blev dannet i 1997 og var en del af den indierockbølge, der også begavede rockentusiaster verden over med bands som The Strokes og The National i start-nullerne. Paul Banks' interessante tekstunivers og særegne vokal har sammen med bandets karakteristiske guitarriffs har været med til at gøre Interpol til et af de største bands, der e...
Læs mere