DR København S

DR Koncerthuset er beliggende i DR Byen i Ørestaden som en del af DR, Danmarks største medievirksomhed. Huset er tegnet af den franske arkitekt Jean Nouvel og har siden åbningen i 2009 vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. DR Koncerthuset rummer 5 scener, to store foyerer og en restaurant. Koncertsalen er husets kerne med 1.800 bløde sæder hele vejen rundt om den store scene, og er med sin smukke a...
DR København S
DR Byen, Ørestads Boulevard 13,
2300 København S
DK

Information om venue

DR Koncerthuset er beliggende i DR Byen i Ørestaden som en del af DR, Danmarks største medievirksomhed. Huset er tegnet af den franske arkitekt Jean Nouvel og har siden åbningen i 2009 vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. DR Koncerthuset rummer 5 scener, to store foyerer og en restaurant. Koncertsalen er husets kerne med 1.800 bløde sæder hele vejen rundt om den store scene, og er med sin smukke arkitektur og unikke akustik anerkendt som en af verdens ypperste koncertsale. Koncertsalen er både hjemsted for DR SymfoniOrkesteret og scene for moderne kunstnere og bands indenfor alle musikalske genrer. I Studie 1, 2, 3 og 4, som har hver deres unikke akustiske og arkitektoniske udtryk, afholdes koncerter i alle genrer for stående publikum på 200 - 1.200 personer. DR Koncerthuset har hvert år mere end 300.000 gæster til mere end 300 koncerter, tv-shows og andre arrangementer. Åbningstider Kundecentret i DR Koncerthusets foyer er åbent mandag til fredag: 11.00-16.00 hvor man også kan kontakte Billetkontor/Dørsalg Hvis der er ledige billetter, kan du købe dem på selve dagen ved at møde op i DR Koncerthusets Kundecenter 1 time inden koncerten, og frem til koncertstart. Børn og unge under 30 år, får 50% rabat på de fleste koncerter. Husk at legitimation skal forevises ved på forlangende ved indgangen. Ved køb af minimum 25 billetter til samme koncert opnås grupperabat på 10% af den samlede købspris. Du er velkommen til at henvende dig til gruppesalg@dr.dk Bar/Restaurant Åbningstider: På de fleste koncertdage er restauranten åben fra kl. 17.00 - 20.00. Det er nødvendigt at bestille bord. Garderobe Overtøj og større tasker skal af sikkerhedsmæssige hensyn afleveres i garderoben i publikumsfoyeren. Der er både bemandet og ubemandet garderobe. Ved koncerter med DR’s egne ensembler er garderoben gratis. Ved andre koncerter vil der være betalingsgarderobe.

Temirkanov & Tjajkovskij

Temirkanov & Tjajkovskij

DR Koncerthuset
KØBENHAVN S
26-10-17 / 19:30

 
Udsolgt
Info

DR Big Band plays indie

DR Koncerthuset
KØBENHAVN S
26-10-17 / 20:00

 
Udsolgt
Info
Temirkanov & Tjajkovskij

Temirkanov & Tjajkovskij

DR Koncerthuset
KØBENHAVN S
27-10-17 / 19:30

 
Udsolgt
Info

DR Koncerthuset
KØBENHAVN S
27-10-17 / 20:00

 
Ledige billetter
Billetter fra DKK 220,00
Billetter

DR Koncerthuset
KØBENHAVN S
30-10-17 / 20:00

 
Ledige billetter
Billetter fra DKK 245,00
Billetter

DR København S

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser af dette venue. Skriv en anmeldelse nu og del den med andre.

Skriv din anmeldelse

Adresse: DR
DR Byen, Ørestads Boulevard 13, 2300 København S
Offentlig transport
METRO OG BUS DR opfordrer til, at man som gæst så vidt muligt tager Metroen til DR Byen-metrostation, da antallet af p-pladser er begrænset. Der er metroafgange til og fra DR Byen-metrostation ca. hvert 5. min. Metroen kører hele døgnet alle ugens dage. Kommer man fra Centrum skal man vælge den grønne M1 linje mod Vestamager. Buslinje 33, 35, 77 og 78 har stoppested ved DR Byen pa Amager Fælledvej.

Parkering

DR har indgået et samarbejde med Q-Park, som i fremtiden vil stå for opsynet med P-pladsen ved metroen. Med det nye system er parkeringen forudbetalt. Det vil sige at man i billetautomaten køber en P-billet til et bestemt tidsrum og placerer den synligt i forruden på bilen (det er ikke længere muligt at forudbetale sin parkering inde i DR Koncerthuset). Er billetten ikke synlig for P-vagten, eller er tiden overskredet, kan gæsten risikere, at der bliver udskrevet en afgift. Det er gæstens ansvar, at billetten er både gyldig og synlig for P-vagten. Anlægget er, som man kender det fra gade parkering i resten af København. Priserne er uændrede: Op til 1 time 20 kr. Op til 2 timer 40 kr. Op til 13 timer 60 kr. NB: Man kan parkere gratis i opmærkede båse i op til 15 minutter ved af- og pålæsning. Husk P-skiven. Med det nye parkeringsanlæg er det også muligt at betale og forlænge sin parkering med Easypark via app og mobil. For yderligere information se http://www.drkoncerthuset.dk

Adgangsforhold

Kørestolsbrugere kan bestille plads gennem DR Koncerthusets Kundecenter senest tre dage før koncerten. Det er muligt for blinde, kørestolsbrugere eller andre med et ledsagerkort, der er afhængige af hjælp fra en ledsager, at få en ledsagerbillet. Ledsagerbilletten er gratis, og kan kun bestilles gennem DR Koncerthusets Kundecenter mod forevisning af gyldigt ledsagerkort.