Herbie Hancock KØBENHAVN S - Billetter

to, 13-07-17, 20:00 DR Koncerthuset
DR Byen, Ørestads Boulevard 13, 2300 KØBENHAVN S

Mere information ...

 • Hvor og hvornår?

 • Til mig og andre!

 • Billetlugen Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Info

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Herbie Hancock, DR Koncerthuset, 13-07-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
 
Udsolgt
 
2 BStandard
 
Udsolgt
 
3 CStandard
 
Udsolgt
 
4 DStandard
 
Udsolgt
 
 • Information om billettyper
 • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
 • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
 • Leveringsmuligheder for event:

  Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

 • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
 • Print@Home - Print selv dine billetter
 • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
DR Koncerthuset
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Herbie Hancock - Copenhagen Jazz Festival
Herbie Hancock til Copenhagen Jazz Festival 2017 med nyt band Det amerikanske musikikon Herbie Hancock rammer Copenhagen Jazz Festival i 2017 med nyt, håndplukket band. Igennem størstedelen af karrieren har Herbie Hancock været med til at flytte jazzen ind i nyt territorium. Han er i konstant arbejde med nye yngre musikere. For tiden er han i studiet med saxofonist og hiphop-producer Terrace Martin, der har arbejdet med Snoop Dogg og Kendrick Lamars banebrydende album “To Pimp a Butterfly”, hvortil han hyrede barndomsvennerne Thundercat og Kamasi Washington. Terrace Martin har i den forbindelse turneret med både Robert Glasper og Herbie Hancocks band i 2016.

Få artister i musikhistorien har som Herbie Hancock (f. 1940) har haft større indflydelse på krydsfeltet mellem akustisk og elektronisk jazz, hiphop og r’n’b. Som hans tidligere læremester Miles Davis udtrykte det: “Herbie var skridtet videre fra Bud Powell og Thelonius Monk, men jeg har ikke hørt nogen, der kunne træde i hans forspor.” Hancock nyder ikon-status efter fem årtiers konstant innovation af jazzen, hvilket har først ham igennem flere markante stilskift. Fra 1963 hvor han som ung blev en del af Miles Davis’ berømte anden kvintet og samtidig udgav plader i eget navn på Blue Note, til den elektriske periode med Mwandishi, The Headhunters og Future Shock til V.S.O.P. og hyldestalbummet “River: The Joni Letters”, som der i 2008 vandt Grammy for Album of the Year som det kun andet jazzalbum nogensinde.

I alt har Herbie Hancock modtaget 15 Grammyer til dato, og hans fantastiske diskografi tæller deciderede hits som bl.a. "Cantaloupe Island”, "Maiden Voyage", "Chameleon", "I Thought It Was You”, "Watermelon Man” og “Rockit”, der har leveret materiale til utallige samples og var med til at præge hiphoppens tidligste år. Ikke siden Copenhagen Jazz Festival 2010 i Operaen har Herbie Hancock præsenteret fuldt band i København, så der er alt muligt grund til at glæde sig til et gensyn med den evigt nysgerrige jazzgigant, når Copenhagen Jazz Festival og DR Koncerthuset præsenterer Herbie Hancock med band torsdag den 13. juli i Koncertsalen. Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted på mere end 100 spillesteder den 7.-16. juli. Herbie Hancock er første offentliggjorte hovednavn til koncertsalen. Line-up til Herbie Hancocks europæiske turné i 2017 er endnu ikke fastlagt.

DR Koncerthuset

OBS! Praktisk information
For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: kontakt DR Koncerthusets Kundecenter
Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.

DR Koncerthusets Kundecenter
Åbningstider: Mandag - fredag 11.00-16.00
Adresse:
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Tlf: 3520 6262
E-mail: drkoncerthuset@dr.dk