Goat (JP) + YPY (JP) KØBENHAVN K - Billetter

fr, 14-07-17, 21:00 JAZZHOUSE
Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 KØBENHAVN K

Mere information ...

Prisoversigt

Bestil billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Goat (JP) + YPY (JP), JAZZHOUSE, 14-07-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 120,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
  • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
JAZZHOUSE
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Traditionelle instrumenter presses til det yderste, når japanske Goat leverer deres imponerende univers, der bedst kan beskrives som en hybrid af eksperimenterende rock, tysk techno, minimalisme samt komplekse og jazzede trommefigurer. Lørdag den 14. juli kommer de til Jazzhouse som en del af det japanske tema på Copenhagen Jazz Festival 2017. Vi er enormt begejstrede over at kunne præsentere den Osaka-baseret kvartet, der må siges at være et helt særligt orkester, både i deres tekniske kunnen og musikalske udtryk. Gruppen, der består af Koshiro Hino på guitar, Akihiko Ando på saxofon, Tetsushi Nishikawa på trommer samt Atsumi Tagami på bas, laver helt enestående numre, der med deres tekniske præcision, unikke lydunivers og mesterlig rytmik kan fremstå som elektronisk musik – men som på forunderlig vis altså leveres med helt traditionelle instrumenter. Goat blev dannet for fire år siden, og har to fuldlængde udgivelser bag sig, ’New Games’ fra 2013 og ’Rhythm & Sound’ fra 2015, hvis titel må siges at være meget passende for musikken. Den yderst prominente kunstner fra den musikalske avantgardescene i Osaka, Hino, der foruden at være guitarist også er gruppens komponist, skaber Goats musikalske univers ud fra et grundprincip om, at arrangementet af klangfarve og rytmik skal prioriteres over det melodiøse og harmoniske indhold. Resultatet af denne metodologi er et stoisk, køligt og nærmest post-humant udtryk, der samtidig forsøger at skabe en uforfærdet realisme.

Bandet er ikke mindst live et overvældende bekendtskab, der suger publikum ind i musikkens kværnende og håndspillede techno/rock - ikke ulig det udtryk man finder hos ligeledes japanske Nisennenmondai - og der er derfor særdeles god grund til at glæde sig til denne koncert under Copenhagen Jazz Festival. Gruppens mastermind Hino vil denne aften også kunne opleves med sit solo-projekt YPY. Her står inspirationen fra minimalistisk techno i endnu højere grad igennem, og interessen for den kølige og posthumane repetition dyrkes med skarp konsekvens. Også her arbejder Hino dog med en less is more-æstetik, der bevidst fravælger high tech-løsninger til fordel for et råt udtryk baseret på båndoptagere, effektpedaler og lignende, hvilket fremskaber et nøgent nærvær midt i det maskinelle. Tokyo x Copenhagen I 2017 finder en musikudveksling sted mellem Japan og Danmark i anledningen af 150 året for etableringen af diplomatiske forbindelser mellem de to lande. Jazzhouse, JazzDanmark og SNYK står bag Opposite Music 2017, hvor Jazzhouse overtager det Tokyo-baserede spillested SuperDeluxe 10 dage i maj måned. I juli måned præsenterer Copenhagen Jazz Festival og Tokyo Jazz Festival et japansk koncerttema i København. Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted på mere end 120 spillesteder i København og på Frederiksberg den 7.-16. juli 2017....