GGfestival Summer 17 - Billetter

Billetter til #GGfestival Summer 17, 2017 København SVVelkommen til #GGfestival, Danmarks største spil- og computerfestival for børn og unge, samt forældre. #GGfestival Summer 17 er den anden fe...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
DELTAGERKØBENHAVN SV
Lokomotivværkstedet
fr, 07-07-17
16:00
 
Billetter fra DKK 875,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
GÆSTEBILLETKØBENHAVN SV
Lokomotivværkstedet
lø, 08-07-17
10:00
 
Billetter fra DKK 175,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

Billetter til #GGfestival Summer 17, 2017 København SV
Velkommen til #GGfestival, Danmarks største spil- og computerfestival for børn og unge, samt forældre. #GGfestival Summer 17 er den anden festival i 2017.
Det er sommer, så vanen tro kommer vi til at være udendørs en del af tiden. Sov i telt, tag del i vores kæmpe live-rollespil og spil sammen med 1000 andre gamere på vores store LAN.Kig også forbi som gæst og hyg sammen med 1000+ gamere. Deltag i vores kæmpe live-rollespil, prøv action-banen og besøg de mange spændende stande. Som altid til #GGfestival kan du selvfølgelig også møde dine yndlings-YouTubere. Danmarks største, herunder Benny_1, BrianFromDenmark, Gex, RobinSamse og TrierGaming. Tag gerne mor og far med. Foruden al spektaklet er der aktiviteter specifikt henvendt dem, både lærerige foredrag og inspirerende historiefortælling.

Vi ses til #GGfestival Summer 17!

#GGfestival på facebook
#GGfestival på instagram
#GGfestival på hjemmeside
#GGfestival på youtube

OBS! Praktisk information
GULD-billet: Weekendadgang til #GGfestival Summer 17 med 1 LAN-plads Specielt #GGfestival Summer 17
GULD-armbånd 1 Limited Edition #GGfestival Summer 17 t-shirt The Epic Gonzo Loot Bag med diverse goodies Særlig YouTube-autografsession om fredagen OBS. alle med GULD-armbånd er sikret autografer med YouTuberne ved den særlige autografsession fredag.

SØLV-billet: Weekendadgang til #GGfestival Summer 17 med 1 LAN-plads Specielt #GGfestival Summer 17
SØLV-armbånd

Forældrebillet: Weekendadgang til #GGfestival Summer 17 uden LAN-plads Adgang til forældre-loungeområde m. gratis Wi-Fi, The og Kaffe Adgang til særligt forældreforedrag og -underholdning OBS. Forældrebilletten kan deles mellem forældre, men giver på ethvert givent tidspunkt kun adgang for én person. Klik her for køb af Forældrebillet.

Autograf-t-shirt: Særlig #GGfestival Summer 17-autograf-t-shirt, hvorpå der er gjort plads til at få skrevet YouTube-autografer. OBS. Klik her for køb af Autograf T-Shirt. Husk at angive den korrekte størrelse (small, medium, large).

Teltbillet: Med en #GGfestival Summer 17 TELTBILLET er du sikret dit helt eget topersonerstelt til brug i Gonzoparken, der støder op til Lokomotivværkstedet. Du får teltet udleveret ved ankomst til festivalen. I tilfælde af dårligt vejr kan man rykke indenfor. Klik her for køb af Telt billet.

Gæstebillet: Adgang til #GGfestival Summer 17 uden LAN-plads lørdag i tidsrummet 10:00-18:00.