Galaksen Værløse

Galaksen Garderobe Ja Bar/Restaurant Ja Betalingsmuligheder Kontant og kreditkort Åbningstider Se program Billetkontor/Dørsalg Ja
Galaksen Værløse

Information om venue

Galaksen


Garderobe
Ja

Bar/Restaurant
Ja

Betalingsmuligheder
Kontant og kreditkort

Åbningstider
Se program

Billetkontor/Dørsalg
Ja

Christian Fuhlendorf

Galaksen
VÆRLØSE
08-11-18 / 20:00

 
Ledige billetter
Billetter fra DKK 265,00
Billetter
  • 1 fra 27 events
  • 1
  • 6
Adresse: Galaksen
Bymidten 48, 3500 Værløse
Offentlig transport
Galaksen ligger lige ved Værløse Station og er således let tilgængelig med både tog og bus.

S-tog: Linie BX og A mod Farum.
Busser: 500S, 151, 152, 851 (servicebus i Værløse) og natbussen 96N.

Parkering

Parkeringsforholdene omkring Galaksen er gode, idet vi er placeret i Værløses Bymidte med i alt 1.100 parkeringspladser. Vær opmærksom på, at der er flere forskellige områder med parkeringspladser i Værløse Bymidte, og at de har forskellige indkørsler.

Adgangsforhold

Galaksen reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan købes via Billetlugen.

Galaksen understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Galaksen ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl.

Ledsagerbilletter:
Galaksen giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til Galaksen på tlf. 7235 4720 eller på info@galaksen.dk.