The KutiMangoes KONGENS LYNGBY - Billetter

The KutiMangoes KONGENS LYNGBY - Billetter
on, 08-11-17, 20:00 Templet
Jernbanevej 16, 2800 KONGENS LYNGBY

Mere information ...

Prisoversigt

Køb billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

The KutiMangoes, Templet, 08-11-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 100,00
 
  AMedlem af Lyngby-Taarbæk Jazzklub
DKK 50,00
 
  AUnge under 25 eller med studiekort
DKK 50,00
 • Information om billettyper
 • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
 • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
 • Arrangør: Lyngby-Taarbæk Jazzklub
 • Leveringsmuligheder for event:

  Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

 • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
 • Print@Home - Print selv dine billetter
 • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
 • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
Templet
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Danske The KutiMangoes' nye udgivelse "Made in Africa" begejstrer anmeldere, radioværter og publikum fra London til Ouagadougou. Efter en række udsolgte koncerter i Tyskland vender det DMAvindende afro-beat band næsen mod de danske landeveje i april og maj måned.

Med anmeldelser som "The KutiMangoes forvandlede på ingen tid den udsolgte koncertsal til et afrikansk dansetempel af fineste slags" (Norddeutsche Zeitung) og "Et af klodens hotteste afro bands...Autenticitet handler mere om attitude end om oprindelse" (Kieler Nachrichten) samt et nyt album, der 4 måneder efter udgivelsen allerede har udsolgt første oplag, er det københavnske band i den grad klar til at ramme de danske spillesteder i de kommende måneder.

The KutiMangoes blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus var deres mål ikke at forsøge at lyde som afrikanske musikere (hvordan kunne de også det?) men at blande kulturerne og skabe en ny, global lyd.

Debutalbummet ”Afro-Fire” blev nomineret til 5 Danish Music Awards og vandt priserne for "Best World Music Album" og "Best World Music Track" og bragte bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten såvel som Danmark.

I november '16 udkom “Made in Africa”, indspillet i Burkina Faso og Mali. Albummet har fået store roser ("bedre end den fænomenale debut" - 5/6 Gaffa), blev nomineret til den prestigefyldte "Preis der Deutschen Schallplattenkritik" og bliver spillet flittigt verden over på bla. BBC, RFI, WDR, WNYU. Med på rejsen til Vestafrika fulgte dokumentarist Anders S. Jepsen, hvis film om bandet "Bamako Play" får premiere på DFIs "Musik filmfestival" i april samt vises til udvalgte koncerter.

"Musikken bliver levende for os når vi deler den - både ved at skabe den sammen med andre og ved at dele den med vores publikum" - udtaler Gustav Rasmussen og fortsætter: "Det er én af grundene til at vi forelskede os i afrikansk musik for længe siden - for dens måde at forene krop, hjerte og øre og for dens tradition der forener alle der deltager."

The KutiMangoes turnerer i Danmark, Tyskland og England i 2017. De har spillet på Reeperbahn Festival (DE), Jarasum Int. Jazz Festival (S. Korea), Copenhagen Jazz Festival (DK), Jazz à Ouaga (BF), OCT-Loft Festival (C), Reykjavik Jazz Festival (I), Jazzy Koun Ben (Mali), Funkhaus Europa Silvesterparty (DE) mfl.

Line up: Gustav Rasmussen/trb/guit - Michael Blicher/sax/fl - Aske Drasbæk/sax - Johannes Andresen/tangenter/bas - Magnus Jochumsen/perc - Casper Mikkelsen/trommer