Esben Kronborg 50/50 scene - Billetter

Billetter til Esben Kronborg 50/50 scene, 2017 Ishøj I efteråret 2014 udkom Esben Kronborg med sit anmelderroste debutalbum “Trumpets”. Albummet havde 5 sange i rotation på P4 og især singlen 4t...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Esben Kronborg 50/50 sceneISHØJ
Ishøj Kultur Cafe
on, 15-11-17
19:30
 
Ledige billetter
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Esben Kronborg 50/50 scene, 2017 Ishøj
I efteråret 2014 udkom Esben Kronborg med sit anmelderroste debutalbum “Trumpets”. Albummet havde 5 sange i rotation på P4 og især singlen 4th of July brød igennem til lytterne og Gaffa skrev bl.a at han “er kommet for at blive”. Med mere end 400 koncerter bl.a på Jelling Musikfestival, Samsø Festival og Smukfest gennem de sidste 5 år, er Esben Kronborg godt igang med, at tage det lange seje træk ude på spillestederne for, at slå sit navn fast.

Den 11. november udkom Esben Kronborg med sit andet album “A Multitude Of Things You Can’t Rehearse” hvorfra førstesinglen “Nowadays” er blevet flittigt spillet på P4 og været med i et afsnit af Bedrag på DR1.

50/50-konceptet er meget simpelt: Der er 50 pladser, og en billet koster 50 kroner. Faktisk er der ikke en fysisk scene, som er hævet op over publikum, og heller ikke stole i snorlige række. Derimod sidder kunstneren i øjenhøjde med publikum, som kan sidde og hygge sig ved caféborde og bare nyde musikken.

Det skal være uformelt og nærværende,” siger kulturhusleder Jorge Rivera. ”Musikken skal være akustisk og tæt på publikum, og der kommer til være tre til fem meter mellem publikum og kunstneren, så det bliver en meget intim oplevelse for både publikum og for kunstneren.” Kunstnerne udfordres til at få afprøvet noget nyt, noget gammelt eller blot noget anderledes, udover det, som de plejer at lave.