What
Where
When

Wonderfestiwall 2012

Tickets for Wonderfestiwall 2012, 2012, Allinge

En brændende vision, om at skabe en ægte musikfestival på Bornholm, slog ned i sommeren 2008. Visionen blev til en mission. En misson om at kunne præsentere nogle af tidens største og bedste navne på Bornholm. Næsten fem år efter idéens undfangelse, er vi klar til at invitere til femte udgave af Bornholms største musikalske slaraffenland.

Vi er stolte af at kunne præsentere Wonderfestiwall 2012. Denne gang med endnu flere uforglemmelige musik- og festoplevelser i vente, leveret af nogle af landets største navne - fra det flamboyant eksplosive over det skrøbeligt smukke, til det hjerteligt genkendelige.

Det hele krydret med flere udenlandske navne.

De intense dage er unikke i kraft af den enestående placering ved foden af Hammershus - så kom, mærk og vær forskellen, og lad de intime rammer og den storslåede musik, forføre dig.

Wonderfestiwall ligger sent i august, dvs. at vi forlænger den danske festivalsæson, så kunstnerne vil kunne levere varen på den østlige forpost i Danmark, som et årets sidste festivaljob.

Kom og oplev:

MEW
The Rumor Said Fire
Turboweekend
Raske Penge og Klumpen
Dúné
Suspekt
Den Sorte Skole
Laid Back
White Pony
The New Spring
Eaggerstunn
The Eclectic Moniker
Spleen United
Carpark North
Rebecca & Fiona (SE)
Filur
Munchi (NL)
Ulige Numre
Nicholas Kidd
Fastpoholmen (SE/DK)
Honningbarna (NO)
Dig & Mig
Mujuice (RUS)
Stream City

Pakkebillet inkl. transport

Returbillet, København - Rønne, med Bornholmerbussen, Færgen og bus fra færgeterminal til Wonderfestiwall. Adgang til festivalen alle dage, inklusiv camping.

Tilkøb af produkter

Luksus Camping:
Adgang for 4 personer til lukket campingområde med egen lounge, toilet og bar. Gratis morgenmad alle dage under festivalen. - medbring billet og kvittering til indgangsvognen. Eget 4 personers telt skal medbringes. Aldergrænse: min. 18 år.

Campingvogn:
Mulighed for opstilling af campingvogn. Kan tilsluttes strøm. Fortelt er ikke tilladt. Campingvognen skal opsættes onsdagen før festivalen. Aldersgrænse: min. 18 år.

Strandstol:
Strandstol i træ og lærred. Vil kunne afhentes ved indgangsvognen. - medbring billet og kvittering til indgangsvognen

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.