What
Where
When

Tolsgaard & Pretzmann

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Tolsgaard & Pretzmann

De to tidligere Angora-drenge Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann drager til november på Danmarksturné med deres komiske musikshow eller nærmere musikalske comedy show, der bærer titlen "Tolsgaard & Pretzmann Live In Concert".

Begge er de yderst velbefarne inden for den danske comedy scene, blandt andet i det populære satireshow Drengene fra Angora, eller måske bredere kendt som de to Viasatnisser.
For første gang - bevæbnet med guitarer og spidsfindige tanker om deres eget liv, begiver Rune og Esben sig ud på hidtil ubevandret grund - på en scene ansigt til ansigt med publikum. Live. Bare de to, deres sange og deres betragtninger af livet.

Det er humor i en musikalsk kontekst, hvor oplevelserne fra drengenes hverdag får liv, og råt for usødet giver indblik i Rune og Esbens tanker om emner som kvinder, sex, dårlig samvittighed, hippe bymennesker og noget så aparte som hesteselvmord. Det er ublu, musikalsk og hylende morsomt.-L-

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.