What
Where
When

Tolsgaard & Pretzmann

Tickets for Tolsgaard & Pretzmann, 2012, Vejle

De to tidligere Angora-drenge Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann drager til november på Danmarksturné med deres komiske musikshow eller nærmere musikalske comedy show, der bærer titlen "Tolsgaard & Pretzmann Live In Concert".

Begge er de yderst velbefarne inden for den danske comedy scene, blandt andet i det populære satireshow Drengene fra Angora, eller måske bredere kendt som de to Viasatnisser.
For første gang - bevæbnet med guitarer og spidsfindige tanker om deres eget liv, begiver Rune og Esben sig ud på hidtil ubevandret grund - på en scene ansigt til ansigt med publikum. Live. Bare de to, deres sange og deres betragtninger af livet.

Det er humor i en musikalsk kontekst, hvor oplevelserne fra drengenes hverdag får liv, og råt for usødet giver indblik i Rune og Esbens tanker om emner som kvinder, sex, dårlig samvittighed, hippe bymennesker og noget så aparte som hesteselvmord. Det er ublu, musikalsk og hylende morsomt.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.