What
Where
When

Tolsgaard & Pretzmann

Tickets for Tolsgaard & Pretzmann, 2012, Vordingborg

2012 bliver året hvor Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann tager maskerne af, og prøver kræfter med noget helt nyt - nemlig at være helt sig selv.

De to komikere er yderst velbefarne inden for den danske comedyscene, blandt andet i det populære satireshow Drengene fra Angora, eller måske bredere kendt som de to Viasatnisser. For første gang - bevæbnet med guitarer og spidsfindige tanker om deres eget liv, begiver Rune og Esben sig ud på hidtil ubevandret grund for dem - på en scene. Live. Bare de to, deres sange og deres betragtninger af livet. Det er humor i en musikalsk kontekst, hvor oplevelserne fra drengenes hverdag får liv, og råt for usødet giver indblik i Rune og Esbens tanker om emner som kvinder, sex, dårlig samvittighed, hippe bymennesker og noget så aparte som hesteselvmord. Det er ublut, musikalsk og hylende morsomt. Showet med den ironiske titel Tolsgaard & Pretzmann Live In Concert 2012, får premiere på Nørrebro Teaters Frederiksberg scene i oktober.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.