What
Where
When

Tim Christensen & The Damn Crystals

Tickets for Tim Christensen & The Damn Crystals, 2012, København S

Tim Christensen varmer op… for sig selv

Akustisk eller elektrisk? Solo eller med band? Den populære sangskriver tilgodeser alle sine fans ved en koncert i Koncerthuset lørdag 17. november

Når Tim Christensen runder året af med fire koncerter rundt i landet med The Damn Crystals, bliver det ikke bare afslutningen på et fantastisk år for sangskriveren, men også noget ganske særligt: Han har besluttet at varme op for sig selv.

Inden The Damn Crystals spiller sange fra deres selvbetitlede album fra november 2011 og fra Tim Christensens store bagkatalog, vil sangskriveren gå alene på scenen og spille et akustisk sæt. Ikke mindst til glæde for de mange af hans fans, som foretrækker hans mere afdæmpede sange.

Disse koncerter bliver de sidste med Tim Christensen & The Damn Crystals herhjemme i denne omgang. Dermed bindes der sløjfe på et forrygende år for gruppen, som har givet omkring 60 koncerter i Holland, Norge og her i landet i kølvandet på udgivelsen af deres første, selvbetitlede album. Med radiohits som Surprise MeHappy Ever After og Far Beyond Driven blev Tim Christensen & The Damn Crystals yderst favorabelt modtaget af anmelderkorpset, og publikum har været lige så begejstret for albummet, der er meget tæt på at have solgt til platin.

Inden Tim Christensen og The Damn Crystals lukker ned med de fire danske koncerter, skal de en tur til både Grønland og Japan, hvor der venter henholdsvis to og tre koncerter. Det bliver Tims første besøg i Japan som solist, men tidligere har han fejret store triumfer i landet med Dizzy Mizz Lizzy; senest med to besøg i 2010. Koncerten i Tokyo den 7. oktober 2012 er allerede udsolgt, og udover Tokyo besøger Tim Christensen & The Damn Crystals også byerne Osaka og Kawasaki.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.