What
Where
When

The Temper Trap

Tickets for The Temper Trap, 2012, København V

THE TEMPER TRAP SPILLER I STORE VEGA

Selvom de desværre måtte til at aflyse deres optræden på dette års NorthSide Festival, er det lykkes at få den australske kvintet til Danmark til september.

The Temper Trap udgav i 2009 debutalbummet "Conditions" der indeholdt hits som "Sweet Disposition" "Science Of Fear" og "Love Lost" og sikrede gruppen en ARIA Award (Australiens svar på Grammy) som bedste gruppe i 2010.

I maj i år udgav The Temper Trap så den længe ventede selvbetitlede opfølger, som er blevet til i samarbejde med producer Tony Hoffer (Depeche Mode m.fl.), og resultatet er både lyst og friskt, og samtidig et mere modent udspil.
Allerede under deres to udsolgte koncerter i 2010 i Lille Vega, spillede de et nummer fra det nye album nemlig "Rabbit Hole". "The Temper Trap" er en imponerende opfølger til "Conditions" og singlerne "Need Your Love" og den helt nye "Trembling Hands" er blevet spillet flittigt på de danske radiostationer.

The Temper Trap spillede for nylig en koncert på "The Late Show med David Letterman" som kan ses HER:

Det er er storslået stadionrock, det er The Temper Trap og det er med stor glæde, at vi endnu engang kan præsentere dem på dansk grung.

The Temper Trap udgives i Danmark af VME.

Koncerten arrangeres i samarbejde med VEGA.

-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.