What
Where
When

Sunding Songbook

Tickets for Sunding Songbook, 2012, København K

Line-up:
Michael Sunding: vokal, piano, keys
Dan Rasmussen: bas
Esben Duus: trommer/percussion

Mødet med Michael Sunding live er en intens, medrivende, udadvendt og legesyg affære! Grooves stikker dybt, sveden springer og følsomheden får sin plads.

Efter 25 år på den professionelle scene breder sanger, pianist og keyboardspiller Michael Sunding nu sit store musikalske vingefang ud og sætter fuldt fokus på egne sange. Med en soul'et vibe som rød tråd og et bredt fundament af erfaringer og observationer fra en passioneret, nysgerrig mand, får musikken mange vinkler. Ligesom livet. Debutudgivelsen er i støbeskeen og ventes at komme på gaden til efteråret.

Her i trioformat bliver han energisk fulgt til dørs af to af de mest eftertragtede og kompetente musikere på den danske scene- Esben Duus og Dan Rasmussen.
De tre har et nærmest symbiotisk sammenspil efter igennem mange år at have spillet hundredvis af fælles koncerter i forskellige sammenhænge.

Sammen forløser de Michael Sundings nye melodiske sangbog og udstråler det afslappede overskud, der følger med, når folk kan deres kram.
Så vel mødt til en koncert, der efterlader alle - incl. musikerne - med et kæmpesmil om munden og en varm følelse i maven!

-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.