What
Where
When

Stoneass Festival

Tickets for Stoneass Festival, 2012, Horsens

STONEASS FESTIVAL 2012

Stoneass Festival er Horsens' egen low budget-festival, der har været afholdt de sidste tre år. I år præsenterer festivalen et program, der favner bredt genremæssigt og byder på et væld af sanseindtryk.
Stoneass Festival har taget et stort skridt og udviklet programmet til at omfatte landskendte kunstnere som The Eclectic Moniker og Rangleklods, der begge i løbet af det sidste år har gjort deres entre på den danske musikscene som nogle af de mest spændende nye navne. Desuden vil en række billedkunstnere være med til at give festivalen en visuel dimension. Denne konstellation er ny for Stoneass Festival, og vi glæder os til at kunne give de kreative kræfter pladsen til at få frit spil.

FÆNGLSETS alternative omgivelser er den perfekte ramme for afviklingen af Stoneass Festival 2012, hvor der vil blive kræset for publikum med fed musik, kunstneriske eksperimenter og ren råhygge.
Der er med andre ord lagt i ovnen til en fest af en anden verden, og vi glæder os til at kunne servere et potpourri af fantastiske oplever for jer. Vi ses til Stoneass Festival 2012.

PROGRAM

The Eclectic Moniker

Rangleklods

The Sexican

Lou Francis

The Surfing Henchmen

Oscars Blues Band

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.