What
Where
When

Sting

Tickets for Sting, 2015, Aalborg

 

Oplev den britiske superstjerne under åben himmel i Skovdalen

Komponist, sanger, forfatter, skuespiller og aktivist - Sting behøver næppe yderligere præsentation. Og 30. juni giver den verdensberømte sanger koncert under træerne i Skovdalen.

Med mere end 35 år på den internationale musikscene, først som forsanger i The Police og siden som solist, har Sting skrevet sig ind i vor tids musikhistorie.

  • Det bliver meget dejligt at byde Sting velkommen tilbage til Aalborg til sommer. Sidste gang han gav koncert i Aalborg var i 2011 med et lidt anderledes setup, nemlig sammen med Aalborg Symfoniorkester. Denne gang bliver det en koncert med den klassiske Sting i den stemningsfulde Skovdalen, og det ser vi meget frem til, udtaler Ernst Trillingsgaard, direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center

Sting har siden 1989 udgivet 14 soloalbums, vundet 10 Grammy Awards og modtaget 3 Oscar nomineringer (for blot at nævne nogle få). I 2003 blev han en del af The Rock and Roll Hall of Fame, og gennem sin imponerende karriere, som solist og med The Police,  har han solgt tæt på 100 millioner plader.

Sting er aktuel med albummet ”The Last Ship”, der er inspireret af hans erindringer fra miljøet omkring skibsbyggerierne i barndomsbyen Wallsend, i den nordøstige del af England. Sting medvirker i december måned i en Broadway forestilling af samme navn, hvor musik og tekst er skrevet af stjernen selv. Sting har herudover medvirket i mere end 15 film, og skrevet to bøger. Sammen med sin kone Trudie Styler, grundlagde han i 1989 ”The Rainforest Fund”, for at hjælpe med at beskytte både verdens regnskove og de indfødte som bor der.

 

Vi er glæder os til en varm sommeraften i den smukke Skovdalen, i selskab med en af verdens absolut største kunstnere – STING!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.