What
Where
When

Snow Patrol

Tickets for Snow Patrol, 2012, Frederiksberg

Efter udgivelsen af deres opsamlings album i 2009 "Up To Now", der bød på en blanding af alle deres hits inklusiv kæmpe hittet "Just Say Yes", er Snow Patrol nu tilbage med deres sjette studiealbum "Fallen Empires".

Det nye album, som den rutinerede producer Garrett "Jacknife" Lee (U2, R.E.M. m.fl.) står bag, udkom 14. november, og første single fra albummet "Called Out In The Dark" er blevet spillet flittigt på de danske radiostationer og beviser at nordirerne stadig har masser af poprock-sange og feinschmecker -hits at byde på.

Det er Gary Lightbodys fænomenale evne til at skrive fængende melodier og smukke tekster, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Dette blev understreget da bandet i oktober vandt den prestigefyldte pris "Q Classic Song" af musikbladet Q Magazine for deres kæmpehit "Chasing Cars".

Den 8. november kunne man finde Snow Patrol på dansk grund, hvor de lagde vejen forbi for at spille et kort akustisk sæt for P3's lyttere.

Snow Patrol har flere gange gæstet Danmark, hvor de har fyldt publikums ører med deres storladne poprock. Bandet har netop offentliggjort en omfattende turne, der også denne gang bringer dem forbi Danmark, hvor de gæster Falconer Salen.

Det er med stor fornøjelse, at vi endnu engang kan byde Snow Patrol velkommen: -L-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.