What
Where
When

Snoop Dogg

Tickets for Snoop Dogg, 2012, København V

Snoop Dogg giver koncert i Store Vega

Et af de største koryfæer inden for westcoast-hiphoppen vender 27. juni tilbage til Store Vega, hvor han i oktober sidste år spillede en totalt udsolgt koncert. 

Snoop Dogg alias Calvin Broadus debuterede tilbage i 1992 og har siden leveret en imponerende række hit-albums. Gennem de seneste 20 år har han toppet hitlisterne verden over med monsterhits som 'Gin & Juice', 'What's My Name', 'Drop It Like It's Hot' og 'Signs'.

Amerikaneren har gennem karrieren etableret sig som et massemedie-ikon, og er blevet verdenskendt via sit arbejde som musiker, skuespiller, pladeselskabs-ejer, tv-vært, pornofilmsdistributør og modedesigner. De mange-artede job-titler er med til at understrege Snoop Doggs eminente evne og talent for at begå sig i forskellige brancher.   

Snoop Dogg annoncerede i februar på twitter at han ville udgive sit nye album 'Reincarnated' i løbet af 2012. Udgivelsen bliver 'Tha Doggfathers' 12. studiealbum og vil blive udgivet sammen med en dokumentar om hans lange musikkarriere.

Ved dette års Coachella festival i Californien optrådte han sammen med et hologram af den afdøde raplegende Tupac med nummeret "2 of Amerikaz Most Wanted" Se videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=AksK8BoPB5g

Snoop Dogg har en bredtfavnende fanbase, der spænder fra hip-hop og R&B-elskere over til det mere mainstream publikum. De kan se frem til at opleve den legendariske gangster-rapper i stor-form, når han indtager Store Vega med sit bugnende bagkatalog.

Snoop Dogg VIP and Meet the Snoop Package
http://www.eventtravel.com/Snoop-Dogg-Tickets?agentCodeWeblink=AF2163

SNOOP DOGG - VIP PACKAGE 
o    GA Standing ticket
o    VIP Pass to exclusive Meet & Greet with Snoop Dogg after the show
o    Individual photograph with Snoop Dogg
o    Autographed item
o    Full itineraries sent in advance

€275 per person including tax

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.