What
Where
When

Snoop Dogg

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Snoop Dogg

Snoop Dogg giver koncert i Store Vega

Et af de største koryfæer inden for westcoast-hiphoppen vender 27. juni tilbage til Store Vega, hvor han i oktober sidste år spillede en totalt udsolgt koncert. 

Snoop Dogg alias Calvin Broadus debuterede tilbage i 1992 og har siden leveret en imponerende række hit-albums. Gennem de seneste 20 år har han toppet hitlisterne verden over med monsterhits som 'Gin & Juice', 'What's My Name', 'Drop It Like It's Hot' og 'Signs'.

Amerikaneren har gennem karrieren etableret sig som et massemedie-ikon, og er blevet verdenskendt via sit arbejde som musiker, skuespiller, pladeselskabs-ejer, tv-vært, pornofilmsdistributør og modedesigner. De mange-artede job-titler er med til at understrege Snoop Doggs eminente evne og talent for at begå sig i forskellige brancher.   

Snoop Dogg annoncerede i februar på twitter at han ville udgive sit nye album 'Reincarnated' i løbet af 2012. Udgivelsen bliver 'Tha Doggfathers' 12. studiealbum og vil blive udgivet sammen med en dokumentar om hans lange musikkarriere.

Ved dette års Coachella festival i Californien optrådte han sammen med et hologram af den afdøde raplegende Tupac med nummeret "2 of Amerikaz Most Wanted" Se videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=AksK8BoPB5g

Snoop Dogg har en bredtfavnende fanbase, der spænder fra hip-hop og R&B-elskere over til det mere mainstream publikum. De kan se frem til at opleve den legendariske gangster-rapper i stor-form, når han indtager Store Vega med sit bugnende bagkatalog.

Snoop Dogg VIP and Meet the Snoop Package
http://www.eventtravel.com/Snoop-Dogg-Tickets?agentCodeWeblink=AF2163

SNOOP DOGG - VIP PACKAGE 
o    GA Standing ticket
o    VIP Pass to exclusive Meet & Greet with Snoop Dogg after the show
o    Individual photograph with Snoop Dogg
o    Autographed item
o    Full itineraries sent in advance

€275 per person including tax

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.