What
Where
When

Snehvide og de syv små dværge

Tickets for Snehvide og de syv små dværge, 2012, København V

Snehvide som tegnefilmsteater
Eksplosiv komedie for børn og hele familien fra TanteAlfred.

Se trailer
http://www.youtube.com/watch?v=_AEvKqA50uY

Et topprofessionelt cast, som tilsammen har skuespilleruddannelse fra Paris, London, New York, Italien, Sverige, Island, Danmark, Indien m.fl., spiller, synger og danser sig i gennem en meget eventyrlig og alternativ udgave af Snehvide.

Slapstick, sang og sjove replikker
Et tegnefilmsinspireret manuskript, en krævende instruktør og en producent med store armbevægelser, giver børn og hele familien en superkomisk forestilling med slapstick, sang og sjove replikker.

Mød figurerne
Forestillingen tilbyder en unik oplevelse, hvor børnene efter forestillingen har mulighed for at hilse på figurerne og få mor, far eller bedsteforældre til at tage et billede sammen med Snehvide, Dumpe og de andre. Det er nogle gange en lige så stor oplevelse for børnene som selve forestillingen.

Ikke kun for piger
Målgruppen er fra 3 år og op. Ligesom i animationsfilm om f.eks. Shrek, er der humor for folk i alle aldre og begge køn. Slapstick til de små og sjove replikker til de store. Forestillingen spillede sidste sommer på Carlsberg, og det var ikke sjældent vi hørte en mor sige, "Jeg skulle da have taget min mand med, han ville også have syntes det var rigtig sjovt". Og de drenge der kom modvilligt med, fordi deres søster ville se Snehvide, morede sig kongeligt. Denne udgave af Snevide er bestemt ikke kun for piger.

Historien
Denne nyskrevede udgave af Snehvide udspiller sig lidt anderledes end Grimms gamle eventyr. Den onde Dronning og Spejlet, hendes tro væbner, sender Snehvide på flugt. Snehvides eneste minde om hendes mor og far er en halskæde, som Dronningen får fat på. Slottets tjener, HK, gør alt hvad han kan for at få halskæden tilbage, for derefter at finde Snehvide og få fortalt hende at han elsker hende. Snehvide har fundet trøst hos dværgene. Men hun er ikke udenfor fare. Spejlet og Dronningen prøver gentagne gange at gøre det af med Snehvide. Kan de syv små dværge gøre noget for at redde Snehvide, og når HK at finde Snehvide igen før det er for sent?

Vi glæder os meget til at vise forestillingen i Glassalen, som er den helt rigtige eventyrlige ramme for Snehvide.

Billetprisen inkluderer indgang til Tivoli. Så der er mulighed for at nyde alle Tivolis tilbud efter forestillingen og få en dejlig familiedag ud af det.

Medvirkende
Instuktion: Thomas Nygaard
Scenografi: Eva Sommestad Holten
Kostumer: Kristina R. Berman / Eva Sommestad Holten
Manuskript: Anna Bergljót Thorarensen
Musik og tekst: Baldur, Helga og Snæbjörn Ragnarsbörn, Oddur Bjarni Þorkelsson, Anna Bergljót Thorarensen, Rósa Ásgeirsdóttir
Musik omarrangeret af Sune Fey
Dansk oversættelse af manuskript og sange: Elisabeth Hillerup Cruse
Skuespillere: Bylgja Ægisdóttir, Theis Josef Maslak, Signe Gravlund Thomsen, Karim Maktabi, Lars Ingar Lundin
Musikere: Sune Fey, Michael Stenalt, Mads Klinke Hansen
Producenter: Elisabeth Hillerup Cruse / Bylgja Ægisdóttir

Find os på Facebook og www.tantealfred.dk

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.