What
Where
When

Sko/Torp

Tickets for Sko/Torp, 2012, København V

Sko/Torp

Stilsikker soul og fængende melodier

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolut største danske orkestre - blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. En lyd af stilsikker soul og fængende melodier. Den vellyd fandt de to herrer heldigvis frem igen i 2010 efter en længere pause fra hinanden.

Kombinationen af Palle Skos bløde vokal - der sikrede ham en Grammy som Årets Sanger i både 1991 og 1998 - og Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer, er garant for swingende popsange og klassiske hits.

Tilbage i 1990'erne røg duoen til tops med singlen "On A Long Lonely Night", hvorefter den efterfølgende debutplade solgte ikke færre end 200.000 eksemplarer. Sko/Torp havde dermed placeret sig på den danske musikscene for altid og koncerterne var rene triumftoge.

Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør. Og samme sted ligger årsagen til, at de to har slået pjalterne sammen igen.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.