What
Where
When

Shakin Stevens

Tickets for Shakin Stevens, 2012, Frederiksberg

Shakin` Stevens på dansk jubi-tour

En ”Hot Dog” er ikke at foragte. Og det var den heller ikke som titel på Shakin` Stevens gennembruds-hit i 1980 i UK. Tredive år er altså gået, og det er faktisk rigtig lang tid for en kunstner med også appel til et ungt publikum. Men Shakin` har været i stand til at gå hele vejen, og nu kommer han snart på jubilæums-tourne i Danmark, oplyser CSB Entertainment.

To koncerter ligger fast i 2012: 4. oktober 2012 Falconer Salen, København 5. oktober 2012 Tinghallen, Viborg
– Vi har været heldige. For der er altid rift om den populære sanger. Og netop omkring 30 års jubilæet har det været meget svært at hente Shakin´ til Danmark. Men han ville gerne, og så lykkedes det, fortæller direktør Carsten Svoldgaard, CSB Entertainment på Fanø.

Oh Julie! Shakin` Stevens debuterede allerede i 1969 i bandet The Sunsets. Han havde Elvis som forbillede, men kom hurtigt videre i samarbejde med bl.a. Dave Edmunds. I 1977 fulgte det første scene-gennembrud, da han spillede Elvis i musicalen Elvis i London. Den 29-årige ”lækre” sanger fik mere mod på at stå på egne ben, og da han med Albert Lee på guitar fik strikket ”Hot Dog” sammen, var det rent guf for en voksende fanskare hjemme i UK. Det ungdommelige publikum faldt for den optimistiske, dansevenlige happy-rock, og snart fulgte mega-hits som This Ole House, Green Door, Oh Julie og A Love Worth Waiting.

Cry Just A Little Bit Shakin`rystede snart hele Europa, så det var naturligt at vende blikket mod USA, hvor han i 1984 slog sit navn fast med den udødelige I Cry Just A Little Bit. Nu gik det rigtig stærkt, og ved indgangen til 90´erne var han det navn, der havde tilbragt længst tid på de officielle hitlister – i alt 254 uger i årene 80-89. Igennem de seneste fem år har Shakin´ Stevens ved utallige store events bevist, at han er still going strong med optræden foran 100.000 fans hjemme i Cardiff og hyldest fra British Academy of Composers. Det er også blevet til en nummer-ét-guldskive fra The Guiness Book Of British Hit Singles.

Shakin` turnerer fortsat på fuldt blus. Han har bl.a. været på den legendariske Glastonbury Festival, og i den enorme polske Cracow Square var han i stand til at samle et absolut rekordpublikum – 200.000. Desuden følger der konstant en lind strøm af studieproduktioner som follow-up på albummet Now Listen med en række egne kompositioner.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.