What
Where
When

Shaka Loveless

Tickets for Shaka Loveless, 2012, Allinge

SHAKA LOVELESS

En ting er at høre Shaka Loveless i radioen. Vi elsker alle nummeret "Tomgang". Men en anden ting er at møde ham og drengene live. Mage til fest og spilleglæde skal man lede længe efter.

Der er længe været hvisken i krogene om en soloplade fra kæmpetalentet Shaka Loveless , og da det reggae-inspirerede nummer Tomgang, i en akustisk udgave, ramte de sociale medier og spredte sig i samme tempo som Carl Lewis løb i sine velmagtsdage, stod det klart at Shaka Loveless ikke bare var tilbage, han var TILBAGE! Hurtigt viste der sig interesse fra de store pladeselskaber og pludselig var studie-versionen af Tomgang P3s Uundgåelige.
Strålende i lyset fra det tilbagelænede, selvsikre producerteam FreshI & Pharfar, styrer Shaka i vuggende tempo direkte mod hvor han hører hjemme, på scenerne, på pladespillerne, på ipod'en, i radioen. Og det bedste af det hele er at Shaka Loveless først lige begyndt..!

Den nu 28 årige Shaka Loveless er på ingen måde et ubeskrevet blad på den danske musikscene. Som frontmand i GYPSIES, satte Shaka og resten af sigøjnerne barren højt for resten af den urbane scene. Siden Gypsies satte proppen i på ubestemt tid, har Shaka tourneret i det meste af verden med bl.a. Are We Brothers?, The William Blakes, Medina, Wazabi & mange flere.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.