What
Where
When

Sebastian Band 40 års jubilæumsturné - fra Den Store Flugt til Øjeblikkets mester

Tickets for Sebastian Band 40 års jubilæumsturné - fra Den Store Flugt til Øjeblikkets mester, 2012, København S

 Sebastian Band 40 års jubilæumsturné

 Koncerthuset, Koncertsalen

11/11: Solister: Søren Huss (Sang), Lis Sørensen (Sang)
12/11: Ekstrakoncert, Solister: Søren Huss (Sang), Lis Sørensen (Sang)
18/11: Ekstrakoncert, Ekstrakoncert, Solister: Lis Sørensen (Sang)

Sebastian har skrevet sig ind i dansk musikhistorie - og ind i rigtig mange danskeres liv. Koncerthuset må derfor melde udsolgt til de to første jubilæumskoncerter og sætter nu en tredje i salg. Lige som de to udsolgte koncerter vil den netop annoncerede ekstrakoncert også byde på gæsteoptræden af Lis Sørensen.

I anledning af Sebastians 40 års jubilæum for gennembrudspladen 'Den Store Flugt' fra 1972 drager den folkekære sanger og sangskriver på en omfattende danmarksturné i november måned sammen med sit band, hvor publikum kan se frem til et nostalgisk genhør med de store sange fra et af landets største musikalske ikoner.

Sebastian har inviteret gæstesolister med på hele turnéen. I Koncerthuset bliver det Lis Sørensen og Søren Huss, der ved koncerterne søndag 11. november og mandag 12. november tager udvalgte Sebastian-numre under kærlig behandling; også ved koncerten søndag 18. november vil publikum kunne nyde Lis Sørensen på scenen.

"Min idé var, at de enkelte koncerter gerne måtte være noget særligt og festligt, derfor syntes jeg, det kunne være sjovt at invitere nogle sangere med, som på den ene eller anden måde betyder noget for mig, og som har arbejdet med mine sange," siger Sebastian.

Tidligere offentliggjorte solister på turnéen er, udover Lis Sørensen og Søren Huss, Sys Bjerre, Sara Grabow og Alberte. Nu føjes endnu en solist til på Musikteatret i Holstebro og Musikhuset i Århus; det bliver sangerinden Kaya Brüel, som ved flere tidligere lejligheder har arbejdet sammen med Sebastian.

Personlig lyd
Sebastian har siden 'Den Store Flugt' etableret sig som en af de betydeligste sangskrivere inden for dansk rock med en folk-inspireret og meget personlig lyd. Nogle af de største sange har vi fået fra ham. 'Hvis du tror, du er noget', 'Når lyset bryder frem', 'Romeo', 'Du er ikke alene', 'Danser på vulkaner', '80'ernes boheme', 'Måske ku' vi' og i en anden genre 'Nana', der netop er blevet kåret til tv-historiens bedste børnesang, har fulgt de fleste af os gennem livet. Senest har han i efteråret 2011 udgivet det første album i 21 år, 'Øjeblikkets Mester' - et album, der udover at vække jubel og stjerneregn hos anmelderne vidner om det sprudlende sangskrivergen, Sebastian er i besiddelse af.

Når Sebastian Band træder på scenen til efteråret, bliver det både med sange fra "Den Store Flugt" og 'Øjeblikkets Mester', men også mange af dem der har været indimellem på de 40 år, der er gået.

Til november medbringer han sit stærke orkester, hvoraf nogle musikere har været med fra begyndelsen:

Sebastian, vokal og guitar / Klaus Menzer, trommer / Michael Friis, bas / Niels Henriksen, guitar / Gorm Bülow, keyboards / Paul Banks, guitar, mandolin, m.m. / Perry Stenbäck, guitar / Misen Groth, kor / Gry Harrit, kor

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.