What
Where
When

Sanne Salomonsen

Tickets for Sanne Salomonsen, 2014, Holbæk

Sanne Salomonsen Hjem 2014
Dem der har oplevet Sanne Salomonsen, har straks mærket hendes ligefremme og ærlige tilgang til livet. Det handler om momentet og tilstedeværelsen i nuet. Oplevelserne gennem specielt de senere år har blot forstærket det at være i ét med livet.

Sanne har i længere tid haft lyst til at komme i øjenhøjde med sine fans, og føler at tiden er inde til at skære ind til benet i sangene og musikken.

Hun vil nu præsentere sine gamle sange i nye arrangementer, og det kommer til at ske på intime spillesteder med optimale forhold for en nærmere kontakt med hele salen. Som Sanne selv udtaler: "Jeg har længe haft lyst til at komme tættere på publikum, og at de også kommer tættere på mig".

Det vil ske i starten af 2014, hvor Sanne i en periode på nogle måneder vil åbne op for det store repertoire af sange gennem 4 årtier med fokus på balladerne. Flere af numrene har hun ikke spillet live i 10-20 år, så der er overraskelser i vente for fans og folk i almindelighed med hang til en god sang.

Dertil vil de blive leveret live i en form, hvor publikum samtidig vil opleve Sanne´s storytelling med reflektioner over sangene og livet gennem hendes nu imponerende 40 årige pladekarriere. "Jeg har ikke stået på scenen i denne rå form siden "Unplugged"-turnéen for 20 år siden, så bliver en stor udfordring men især stor glæde for mig at spille numrene i nye rammer", fortæller Sanne videre.

Sanne har til disse koncerter sammensat et lille hold af musikere som hun gennem årene har delt en stor fælles spilleglæde med. Det er:

Morten Woods - guitar og vokal.
Annika Askman - keyboards og vokal.
Nikolaj Steen - guitar, keyboards, percussion, vokal, samt rollen som kapelmester.

"Afslutningsvis vil jeg lige sige, at denne turné på ingen måde er et farvel til den elektriske udgave af mig", tilføjer Sanne med et smil.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.