What
Where
When

Repeatles

Tickets for Repeatles, 2012, Horsens

For fjerde år i træk er der Beatles-toner på Horsens Ny Teater, når Repeatles spiller greatest hits koncerten The Best of The Beatles.

Repeatles er blevet dannet tilbage i 1980 på en tragisk baggrund, nemlig mordet på John Lennon. Et hold musikere slog sig sammen og besluttede sig for at lave en støttekoncert for Lennon og Repeatles var født. Siden er det blevet til et utal af koncerter i både ind- og udland, og bandet er flere gange blevet kåret til landets bedst spillende Beatles kopiorkester.

I marts 1995 påbegyndte bandet et storstilet projekt, nemlig en koncertserie der skulle bringe dem igennem samtlige "The Fab Fours" albums spillet i kronologisk rækkefølge. Meget naturligt var den første albumkoncert "Please Please Me", som også var The Beatles første album. 15 år og 13 koncertturnéer senere afsluttede de i 2010 projektet med det legendariske sidste album i serien "Let It Be". Efter albumkoncerterne turnerer Repeatles nu rundt med deres The Best of The Beatles show, der, som navnet antyder, byder på alle de store hits, men samtidig også tager publikum med ud i et par af de mere kringlende afkroge af The Beatles musikalske skatkammer.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.