What
Where
When

Rasmus Seebach

Tickets for Rasmus Seebach , 2013, Horsens

NYHED! Dobbeltkoncert.:

Horsens & Friends er stolte over at kunne offentliggøre at Mads Langer også spiller til koncerten med Rasmus Seebach på Fængslet i Horsens den 31. maj.

Så du koncerten nytårsaften på TV2 med Rasmus Seebach – eller hans nye Live-DVD?

Det er her du skal være den 31. maj i år! I fængsel sammen med Rasmus Seebach.  

Rasmus Seebach offentliggjorde for et par uger siden omfattende planer for den kommende sommer med koncerter på bl.a. en række af de store festivaler. I første omgang stod Horsens ikke på listen.

Det rådes der med aftalen om koncerten fredag den 31. maj bod på - og igen lines der op til 10.000 tilskuere i fængselsgården.

I sommer oplevede 10.000 begejstrede tilskuere en fantastisk Rasmus Seebach-koncert i fængselsgården.
Oven i købet blev koncerten optaget og udkom for en måneds tid siden på dvd, så vi alle sammen kunne genopleve magien. Derfor har det næsten ligget i luften, at vi måtte have den populære sanger på besøg igen, siger Frank Panduro.

Oven i købet går Rasmus Seebach og hans band netop nu og brygger på et nyt og storladent show, som hans mange fans vil blive præsenteret for ved koncerterne i foråret og sommeren.
- Jeg og bandet vil sørge for, at alle får en ny og ganske særlig oplevelse, siger Rasmus Seebach.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.