What
Where
When

Patti Smith

Tickets for Patti Smith, 2012, København V

Patti Smith giver koncert i Store Vega

Den amerikanske singer-songwriter, poet og kunster Patti Smith, giver koncert i Store Vega 20. september.

The Patti Smith Group, bestående af Patti Smith og band, udgav debutalbummet "Horses" i 1975. Kombinationen af punk rock og spoken word-poesi, gav stor indflydelse på den opblomstrende punkrock-bølge, der opstod i slut 1970´erne og Patti Smith går derfor også under navnet "godmother of punk".

Hun er bedst kendt for nummeret "Because the Night", fra albummet "Easter", som hun skrev sammen med rocklegenden Bruce Springsteen i 1978. Siden har hun udgivet utallige album, skrevet bøger, lavet kunst og meget andet, der ikke bare har givet hende en ikonisk status, men også indbragte hende en plads i "Rock n' Roll Hall of Fame" i 2007.

Sidst hun gav koncert i Danmark var i 2010, hvor hun åbnede Orange scene på Roskilde Festival, med en bevægende ceremoni for at mindes 10-året for den tragiske ulykke i 2000. Efter ceremonien gav hun en nærværende koncert, og anmelderne kvitterede med store roser og Politiken beskrev hende med ord som: "Nu må det være officielt: Patti Smith er den sejeste kvinde på planeten."

Lige nu er hun aktuel med sit 11. album "Banga", der blev udgivet i starten af juni 2012, som allerede har fået stor anmelderros. Til koncerten i Store Vega 20. september kan man forvente at se "den sejeste kvinde på planeten" optræde med nyt og gammelt materiale, når hun gæster Danmark.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.