What
Where
When

Out of Africa

Tickets for Out of Africa , 2012, Aarhus C

Den 21. november starter Danmarksturnéen på showet Out of Africa. Med mere end 25 optrædende på scenen kan publikum glæde sig til en kulturrejse gennem Kenyas historie. De kan se frem til en farverig, fascinerende og ikke mindst musikalsk oplevelse med nogle af Kenyas bedste sangere, dansere og musikere.

Out of Africa har netop haft verdenspremiere i Holland, hvor showet i øjeblikket turnerer for fulde huse. Bag showet står den Hollandske producent Peter Ulsee, som har en lang række internationale produktioner på cv’et, herunder succesen African Mamas, der besøgte Danmark i 2008.

Det første fair trade-show i Europa
Fair trade bevægelsen har efterhånden fat i en lang række brancher, men ordningen har endnu ikke spredt sig til showbusiness. Det har produktionsselskabet Peter Ultee Production besluttet at ændre, og Out of Africa er det første fair-trade show, vi har set i Europa. Betegnelsen betyder, at de optrædende får løn og arbejdsvilkår efter europæiske standarder, og at der desuden arbejdes med kompetenceudvikling af de optrædende, som de kan bruge, når de vender hjem.

Dansk/afrikaner gæster Out of Africa
Den albumaktuelle dansk/afrikanske sangerinde Yazz har i samarbejde med producer Jacob Andersen (medlem af Danseorkestret og producer for bl.a. Thomas Helmig, Sanne Salomonsen) lavet en støttesang til SOS-Børnebyerne. Sangen er skrevet af Yazz efter en turné i Afrika, og indtægterne går ubeskåret til SOS-Børnebyernes arbejde i Afrika. Støttesange får urpremiere når Out of Africa turnerer i Danmark

Om Out of Africa
Publikum kan se frem til en kulturel rejse gennem Kenyas historie fra de traditionelle masaikrigeres betagende dans og de kvindelige sangeres smukke vokalharmonier, til den nutidige opløftende Benga musik og de funkyafrikanske jazztoner fra natklubberne i Mombasa og Nairobi. Alt sammen udført med masser af indlevelse og vitalitet af mere end 25 af Kenyas bedste musikere, dansere og sangere. To af performerne er netop blevet nomineret til Kenyas prestigefyldte musikpris Kisima Awards.

Producent Peter Ulsee har arbejdet med instruktør Leoni Jansen og koreografien i dette show er lagt i hænderne på Portia Lebohang. Begge har de bred erfaring med shows, der har turneret internationalt.

Læs en reportage om showet her

Arrangør: PH Entertainment

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.