What
Where
When

Other Lives

Tickets for Other Lives, 2012, København V

Det amerikanske indiepop band, Other Lives, gæster Danmark for første gang

Onsdag den 27. juni spiller amerikanske Other Lives i Lille VEGA. Det fem mand store band har begejstret anmelderne med deres filmiske indiepop inspireret af så forskellige bands som Goodspeed You! Black Emperor og Sigur Rós.

Western-inspireret indiepop
Other Lives spiller for første gang deres filmiske indiepop i Danmark, når de til juni giver koncert i VEGA. Musikken udfolder sig på en støvet bund af akustiske guitarer og krystalklare stryger-arrangementer. Det lydbillede bandet skaber, minder om de berømte soundtracks, som Ennio Morricone skabte til 60’ernes amerikanske spaghetti-westerns. Det høres blandt andet på singlerne ”Dust Bowl III” og ”Old Statues” fra deres seneste album Tamer Animals som udkom i efteråret.

Support for Bon Iver og Radiohead
Tamer Animals, som er bandets anden plade, har begejstret anmelderne på begge sider af Atlanten. Herhjemme er Other Lives blevet tildelt fem ud af seks stjerner af de danske anmeldere. Efter udgivelsen har Other Lives turneret med store navne som Bon Iver samt Radiohead på deres USA turné.

Forsanger og sangskriver Jesse Tabish har fortalt, at teksterne til albummets elleve sange betyder langt mindre end, hvilke følelser musikken skaber hos lytteren. De skal helst ramme lytteren hårdt lige midt i brystet. Han fortalte også, at han har forsøgt at give sange samme pondus som hans inspirationskilder Godspeed You! Black Emperor og Sigur Rós. Om de formår at ramme lytteren hårdt i brystet, kan du selv vurdere i Lille VEGA den 27. juni.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.