What
Where
When

Nils Frahm

Tickets for Nils Frahm, 2012, København S

Nils Frahm spiller i Koncerthuset

Nils Frahm har siden udgivelsen af ”Felt” spillet et par gange i Danmark – med fremragende anmeldelser til følge. Søndag 25. november spiller han solo i Koncerthuset.
Under overskriften ”Mageløse Nils” skrev Informations Ralf Christensen efter hans optræden på Gloria ved årets Roskilde Festival:

”Frahm går til klaveret med en rislende melankolsk melodiøsitet, men også med et rytmisk attack, der minder os om, at instrumentet også er et slagtøj. Og han gav os en rygradsrislende koncert, hvor han lagde sine egne skyer af klaverklange i lag på lag for så at opløse skydækkerne til fordel for præcise melodiske formuleringer.
Mageløst.”

Nils Frahm er 30 år og en anerkendt pianist, komponist og producer bosiddende i Berlin. Han har arbejdet sammen med navne som Peter Broderick, Ólafur Arnalds, Anne Müller, Deaf Center, Efterklang og Dustin O’Halloran og har allerede udgivet 3 albums, hvor det seneste ”Felt” udkom i oktober 2011.

”Felt” er indspillet i en stor kirke med en høj grad af efterklang og intimitet. Frahm afslører en ny lyd og ny inspirationskilde i disse meget fredfyldte øjeblikke:

”Oprindelig ville jeg gøre mine naboer en tjeneste ved at dæmpe lyden af mit klaver. Hvis man vil spille klaver om natten, er den eneste respektfulde måde at lægge et tykt stykke filt over strengene og spille forsigtigt på tangenterne, Det var dér, jeg opdagede, at mit klaver lød smukt med dæmper.”

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.